Sivut

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

alkoholimusteilla värjättyjä pääsiäismunia

Joku aika sitten törmäsin Tim Holtzin tekemiin alkoholimusteella värjättyihin pääsiäismuniin. Muistin, että onhan minullakin noita musteita. Nehän vain odottavat laatikossa valmiina pääsemään hommiin.


Pohjana näissä on käytetty valkoisia muovimuia. Nuo alkoholimusteet tarttuvat hyvin juuri liukkaille pinnoille ja tekevät niihin kauniita kuvioita. Musteet on vaan tuputettu huovan avulla munien pintaan. Helppoa, nopeaa ja näyttävää.


Muutamaan munaan laitoin grillitikut ja koristelin niillä pienen narsissiasetelman.Toiset munat taas tulivat pienelle lautaselle koristeeksi.Mites, löytyykö sinun kaapeistasi ikinä tarvikkeita, jotka eivät olekaan päässeet heti käyttöön (veikkaanpa että kyllä)?

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihania! Kunpa mä olisin lukenut tämän jutun eilen, kun oli kaupat auki. Olisi ollut huomenna äidille kiva vieminen!

  Kivaa pääsiäistä, Anna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) nyt vaan keräät kaikki vinkit talteen ensipääsiäiseksi ;) mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 2. Upeita kyllä :) Heti kun on aikaa/tahtoa/viitseliäisyyttä niin pitää kokeilla jotain tälläistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) samaa ideaahan voi tehdä palloilla joulukuuseen :D

   Poista
 3. Vautsi miten upeita. :) Näitä täytyy tehdä oppilaiden kanssa koulussa ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Suntsa :) nää onkin helppoja ja simppeleitä. nuo musteetkin on tosi riittoisia, joten varmasti käteviä tehdä koulussakin

   Poista
 4. Noista tuli ihanat! Kunpa muistaisin tämän ensi vuonna. Olen käyttänyt jonkun verran alkoholimusteitani, mutta vielä niitä on jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ne on tosi riittoisia! en ees tiennyt että sullakin on alkkiksia, mut jee! jotenkin oon hurahtanut niihin nyt tosi kovasti taas. kiitos sinullekin :)

   Poista