Sivut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

hurahdus minttuun


Olen hurahtanut minttuun. Tekisi mieli lisätä kotiin kaikkia ällöminttuisia yksityiskohtia, pari paitaakin olen kyseisellä värityksellä hankkinut. Seiniä en sentään minttuiseksi ole maalannut, vaan vielä pitäytynyt tällaisissa pienemmissä koristeissa.


Maalasin pieniä pahvisia linnunmökkejä roikkumaan koristeoksiin. Mökit olivat siis ruskeaa pahvia, peitin värin ensin gessolla jonka jälkeen maalasin päälle mintunvärisellä akryylimaalilla.


Lasilinnut koristelin minttuisella glitterillä. Levitin lintujen päälle lakkaa, jonka päälle kaadoin glitterkerroksen. Se tarttui märkään lakkaan tasaisen ohueksi kerrokseksi.Nämä ovat nyt varsin keväisiä väritykseltään, linnuista suunnittelin jo jouluisiakin versioita (joko hopeisella tai punaisella glitterillä) vaikkapa kuuseen.


Mikäli oksien teko kiinnostaa, olen niistä aiemmin tehnyt kuvallisen ohjeen blogiini, klikklik.

5 kommenttia:

 1. Mitä noin kaunis minttu maali? :)

  VastaaPoista
 2. tuo herkku minttu on plus colorilta, tuota väriä oli myynnissä sinellissä pari vuotta sitten :)

  VastaaPoista
 3. Mun tekis jostain syystä mieli lisätä meille oranssia vaikka se ei ole koskaan ollut edes mun väri ;-) Tuota on siis liikkeellä ...

  VastaaPoista
 4. Mulla samaan väriin hurahtaminen! Toki kovin sitä ei sillai vielä näy, vaatteissa hiukan ja askarteluissa. Sisustuksessa ei, näkyis kyllä. Mutta päättänyt, etten laita enää tuohon vuokra asuntoon, rahaa sisustukseen enää yhtää!

  VastaaPoista
 5. ehkä se on tää kevät mikä saa kaikki hullaantumaan väreistä? pelottaa vaan että villiinnyn vielä yhdestä inhokkiväristäni, persikasta! :D

  VastaaPoista