Sivut

torstai 9. huhtikuuta 2015

Creativeworld-suosikkeja: demot ja esittelyt

Tuotteiden ja ideoiden lisäksi Creativeworld- ja Paperworld-messuilla (en oikein osaa sanoa missä kohtaa messut sekoittuivat) oli myös tuote- ja tekniikkaesittelyjä. Olipa paikalle raahattu tuttuja nimiä jopa jenkkilästä asti esittelemään uutuustuotteitaan ja näyttämään miten niitä hommia oikein tehdään.


Sizzixin Pete Hughes oli tullut esittelemään uutta Big Shot Plus laitetta. Laite tulee markkinoille tänä keväänä (tai on tullut jo) ja on tavallista Big Shot -leikkuria isompi, laitteeseen mahtuu A4-kokoinen paperi. Plus näytti varsin tehokkaalle ja houkuttelevalle, mietin jo olisikohan aika vaihtaa oma BS vähän järeämpään.


Pete oli tuonut paikalle myös paljon Big Shotilla tehtyjä malleja. Pete itse on varsin nero tekemään malleja käyttäen yksinkertaisia muotoja. Lisää upeita Big Shot-töitä voi muuten bongata Sizzixin blogista.
Dyan Reaveley oli paikalla esittelemässä omia uusia Dylusions Paint -sarjan akryylimaaleja.Dyanilla oli mukanaan myös paljon omia värikkäitä töitään.

Dylusinons Paintit ovat nopeasti kuivahtavia akryylimaaleja, joilla saa tehtyä töihin ohuita kerroksia. Värit maaleissa ovat hurjan kirkkaita, mutta ehkä siksi ihastuin niihin ihan täysillä. Nämä on ihan pakko saada! Pikagoogletuksella en maaleja vielä suomalaisista nettikaupoista löytänyt, mutta toivottavasti tulevat pian valikoimiin. Dyan levitteli maaleja mm. tuputussienellä, vauvan pepunpyyhkeillä sekä telalla. Kaikilla tuli hauska erilainen lopputulos. 

Dyan teki vauhdilla malleja ja esitteli miten käteviä maalit ovat. Ne ovat hieman läpikuultavia, joten niillä saa kätevästi tehtyä hieman kerrosteltuja pohjia. Lisäksi maalit kuivahtavat nopeasti, joten työstöä voi jatkaa nopeasti, eikä maalin kuivumista tarvitse odottaa.
Ja tietysti paikalla oli myös Tim Holtz.


Timppa oli esittelemässä uusia Distress Inkin kuukausivärejä, tarkemmin sanottuna tammikuun väriä, cracked pistachiota. Nythän värejä on ilmestynyt jo helmi-, maalis- ja huhtikuultakin, mutta messujen aikaan oli paljastettu vasta tuo ensimmäinen kuukausiväreistä.


Tiedän, että tosi moni fanittaa Timppaa ihan kunnolla. Itsekin toki tykkään hänen tuotteistaan, mikään superfani en ole. Pakko kuitenkin hehkuttaa nyt vähän miestä. On nimittäin varsin ystävällinen kaveri. Messupäivän aikana näimme Timpan useammalla eri kojulla esittelemässä tuotteitaan ja näistä kuvista suurin osa on otettu ihan loppupäivästä. Kuitenkin vielä silloinkin, pitkän messupäivän lopussa Timppa jaksoi esitellä innoissaan tuotteita, tehdä malleja koko ajan ja kertoa ja vastailla kysymyksiin yhä uudelleen. Varsin hurmaava kaveri.
Tämän tagin Timppa teki alusta loppuun asti samalla kun rupatteli innoissaan omista tuotteista.


Ja hei, pitihän sitä nyt kaverikuva ottaa todisteeksi, että olin paikalla.

2 kommenttia:

  1. En mitään näistä tunnistanut, mutta mahtavan näköistä jälkeä! Pitäis vaan rohkeemmin kokeilla juttuja.

    VastaaPoista
  2. joo, itsekin huomaa monesti jämähtävänsä johonkin samaan. nyt on alkanut jotenkin tulla houkutus kaikkeen tuollaiseen sotkemiseen, ehkä siksi nuo maalitkin niin himottaisivat :D

    VastaaPoista