Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

sinun päiväsi - kortti äitienpäiväksi

Tällaisen kortin pistin matkaan tänä äitienpäivänä.


Idea korttiin lähti noiden paperien ihanan raikkaista värisävyistä. Jotenkin viimeaikoina on halunnut tehdä kaikkea vain kirkkailla ja suht puhtailla väreillä. Tämäkin jatkaa pirteää linjaa.


Stanssailulinjalla on menty pitkälti, lehdet ja kirjaimet on stanssattu, pienet kukat leikattu paperileikkurilla. Ja tekstit leimailtu! Kyllä, raotin vähän leimasinlaatikkoani ja leimasin. Sentään kuviin asti en lähtenyt, mutta tekstiä sentään.


Myös sisäpuolella on vähän jujua. Kannen koristelut jatkuvat toki silläkin puolella, mutta lisäksi kortin sulkevat narut jatkuvat ja niiden varassa liihottelee kimaltava perhonen. Perhonen on stanssattu kartongista ja liimakalvosta, päälle on ripoteltu vihreää glitteriä.


Tällaista tällä kertaa. Ensikerralla sitten jotain muuta.

Tiedän että moni seuraa Annan Aarteita Blogilistan kautta. Oletteko jo huomanneet blogilistan tiedotteen, jonka mukaan se lopettaa toimintansa (tiedote kopioituna tähänkin ihan alimmaiseksi)? Ei hätää, Annan Aarteita voit seurata helposti myös esimerkiksi Bloglovinin kautta tai Annan Aarteiden Facebook-sivujen kautta, jonne päivittyvät kaikki uudet postaukset myös.


TIEDOTE: Blogilista.fi-palvelu lopettaa toimintansa maanantaina 1.6.2015. Tämän jälkeen palveluun ei ole enää pääsyä.
Blogilista.fi listaa suomalaisia blogeja RSS-syötteiden avulla. Yksittäiset blogit ja niiden kirjoitukset sijaitsevat käyttäjien hallinnoimilla blogialustoilla (esim. Blogger, Wordpress jne.). Blogilista.fi:n lakkauttaminen ei siten vaikuta yksittäisten blogien olemassaoloon.
Kiitos kaikille käyttäjille kuluneista vuosista ja antoisia bloggaushetkiä!
Blogilistan ylläpito

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti! Itsellä on tuo stanssaus vielä kokeilematta, vaikka kortteja itse teenkin.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti! Voisi joskus itsekkin panostaa kortteihin "hieman" enemmän eikä vaan liimata erikeepperillä ensimmäistä eteen tulevaa kuvaa ja valmista tuli.

    VastaaPoista