Sivut

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

valmiskukan ilmeenkohotus

Kun tulee tilanne, että olisi vietävä jotain pientä tuomiseksi eikä aikaa ole minkään suuremman projektin toteuttamiseksi, hyvä vaihtoehto on kukat. Kukat ovat toki mielestäni aina varsin mainio vaihtoehto, ilman tuunaustakin, mutta tällä kertaa päätin vähän kohentää ilmeeltään hieman vaatimattomampaa kukaa pikkaisen parempaan suuntaan.


Käytin tähän asetelmaan Saksasta ostamiani puisia perhoskoristeita, tuollaista liitutaulupohjaista kylttiä, keittiöfoliota sekä satiininauhaa.


Maalasin toisen perhostikuista violetilla akryylimaalilla, toisen taas värjäsin inka goldilla (tuo tummempi). Molemmat koristelin vielä lopuksi akryylitimanteilla.


Tikut vaan ruukkuun, samoin liitutaulukyltti, johon kirjoitettuna sopiva teksti. Ankean muoviruukun päällystin vielä foliolla ja kiedoin ympärille perhosten väriin sointuvan satiininauhan. Ja tämä asetelma oli valmis.


Koska aikaa oli vielä toiset kymmenen minuuttia, tein mukaan vielä sävyihin sopivan onnittelukortin.


Kortin taustaan tein maalilla (sama kuin millä perhosen maalasin) sabluunan läpi täpläkuviota. Päälle stanssasin vielä pari perhosta ja koristeeksi akryylitimantteja.


Sabluunasysteemit on minulla vielä jääneet hieman vähemmälle käytölle, mutta varsinkin noilla erilaisia taustakuvioita sisältävillä saa kyllä kivaa jälkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti