Sivut

tiistai 30. joulukuuta 2014

petteri punakuono joulukortissa

Huh, joulunalusaika oli yllättäen niin kiireinen, että viimeiset jouluaskartelut jäi esittelemättä. Laitan ne nyt sitten muutaman päivän aikana tänne blogin puolellekin esille. Tässä ensimmäisenä tilaustyönä tehty joulukortti. Tai no näitä lähti maailmalle parisenkymmentä. Nyt ovat ainakin ehtineet jo vastaanottajilleen, joten uskaltaa laittaa tännekin.Toiveissa oli ekoväritystä ja eläinaihetta, erityisesti olisi ollut toiveena hevosaiheinen kortti, mutta sellaista sopivaa kuvitusta en vaan löytänyt (vinkkejä jouluaiheisista hevospapereista tai stansseista otan mielelläni vastaan ihan vastaisuuden varalle).
Koska hevosia ei ollut tarjolla, tuli tähän korttiin peura, ja pakkohan sille oli laittaa punainen nenäkin, joten Petterihän se siinä.
Taustalla nuottipaperia, jossa sopivasti onkin kulkuset kulkuset -joululaulun sanat. Peura on stanssattu ihanaisella Tim Holtzin stanssilla, joka on ehkä yksi lemppareistani. Lisänä vähän kullan kimallusta ja kulkusia. Tästä tuli ehkä jopa kivempi kuin omista joulukorteistani, ne esittelen vähän myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Hauska! Mulla olisi tämä stanssikin varastossa! Voisin ehkä lainata Petteri punakuono ideaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tottakai! käyttöön vaan ;) tää on kyllä niin ihana stanssi, että harmittaa kun ei oo päässyt enempää käyttämään :)

      Poista