Sivut

tiistai 29. kesäkuuta 2010

herrasmiesTällä kertaa syntyi ylläoleva onnittelukortti miehelle syntymäpäiväksi. Tähän olen jo melko tyytyväinen, vieläkin tykkäisin kortteihin tunkea enemmän tavaraa, jotta olisivat runsaampia. Nyt saivat riittää tuo naru, mustat helmet, dymo-teksti ja nuo vanhat neppareiden taustat, jotka ovat mielestäni aika hauskoja. Niistä tulee mieleen jotkut ratakset tai ratit, melko miehekkäät osat siis.

10 kommenttia:

 1. Mahtava kortti! Miehille on jotenkin aina niin vaikea keksiä oikein mitään..pitäisi vähän panostaa siihen(kin) hommaan tässä lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs herrain kortti! Hieno!

  Pitäisi yrittää keksiä ideoita tässä pitkin matkaa, että olisi sitten, mistä ammentaa, kun tarve miehiselle kortille syntyy.

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan tyylikäs ja taidolla valmistettu kortti:) Mielettömän upeita yksityiskohtia mm. nepparin taustat, naru, mustat helmet ja toi Dymo teksti sopii loistavasti tähän taideteokseen :):):)

  VastaaPoista
 4. emilia- : kiitos. tuo on kyllä niin totta, että naiselle keksii paljon helpommin. mulla olis myös paljon erilaisia askarteluprojekteja, joihin panostaa ;)

  Leonida: kiitos :D tuollainen ideapankki olisi kyllä hyvä olla. itse vaan tallennan ne päähän, josta niitä on varsin vaikea kaivella esille silloin kun olisi oikea tarve.

  Marita: kiitos

  Riikka: kiitos :D

  Maaret: kiitos myös sinulle. nuo nepparin taustat on mun mielestä i-ha-ni-a :D

  VastaaPoista
 5. Tähän sinun täytyy olla muuta kuin "melko tyytyväinen"... tämä on täydellinen!!!

  VastaaPoista
 6. Nepparit ovat ihan loistoidea! Muutenkin kortti on nätti ku mikä.

  VastaaPoista
 7. kiitos paljon :D neppari-idea tuli ihan vahingossa kun kaivelin ompelulaatikosta joitain nappeja tuohon korttiin.. nepparit sitten osuivatkin silmään ja ajattelin ihan vaan kokeilla, miltä näyttäisivät kortissa... lopputulos on sitten nähtävissä :D

  VastaaPoista