Sivut

perjantai 25. kesäkuuta 2010

jätskiiOli kesäilmat minkälaiset tahansa, on silti hyvä syödä jäätelöä. Itse olen tänä kesänä ostanut pakastimeen useaan kertaan kunnon varastot, mutta aina ne ovat jostain kumman syystä tyhjentyneet. Kukahan täällä käy oikein kaappeja tyhjentelemässä? Tämä digileiska onkin koottu sellaisen kuvan ympärille, jossa olen herkuttelemassa Kouvolan jätskibaarissa. Huomasin, että minulla ei ole juurikaan valokuvia, joista tehdä näitä digiskräppäilyjä, siksi ekat harjotelmat on aika kököistä aiheista (eli oma naama). Pitää ruveta vähän petraamaan tuon kuvauksen kanssa.

Jätskikuvan myötä toivotan kaikille annan aarteissa piipahtaneille iloista ja aurinkoista juhannusta.

5 kommenttia:

 1. Ihana sivu! Ite en ole tuohon digi hommeliin sitten niin ollenkaan perehtynyt, mutta jäätelön ystävä olen minäkin :D Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiva aihe sivussasi... Meillä on kanssa joku, joka tyhjentelee kaikki makeat meidän kaapeista... voisikohan olla sama tyyppi kyseessä ;)))
  Hyvää Juhannusta.

  VastaaPoista
 4. Jeeee, jätskiä!! Se on kyllä niiiin kesän juttu :)
  Hyvää keskikesän juhlaa Anna! :)

  VastaaPoista
 5. emilia- : kiitos :D jätskiin kantsiikin perehtyä ensin, sitten vasta muut jutut.. hauskaa juhannusta

  Mags: kiitos samoin sinulle :D

  maiju: kiitos, se on varmasti sama henkilö kuka täälläkin vierailee. kumma ketku kun ei mitään jätä jäljelle ;) ihanaa juhannusta myös sinne.

  Haltiakummi: todellakin, jätskii jätskii. alkukesässä parasta on kun saa maistella uudet jäätelömaut :D iloista juhannusta sinullekin :D

  VastaaPoista