Sivut

torstai 10. kesäkuuta 2010

palloja ja pilkkujaHelmimessuilta hankkimani harmaapilkulliset lamppuhelmet muotoutuivat kuin itsestään ihanan pullukoiksi korvakoruiksi. Koska helmet olivat itsessäänkin niin kauniit, eivät ne tarvineet rinnalleen muuta kuin harmaat Swarovskit sekä vähän Balin hopeaa. Näistä tykkään itse ihan mahdottomasti.Ps. Oletko jo huomannut, että annan aarteista voi nykyään tykätä myös Facebookissa? Perustin sinne blogille oman ryhmänsä, kunhan tästä päästään alkuun ajattelin että tulevaisuudessa siellä voisi olla enemmän "behind the scenes" -tyyppistä juttua, linkkivinkkejä sekä kilpailuita joita ei blogissa ole. En tiedä onko tuo ihan turha juttu, mutta ajattelin että sivu voisi tukea blogia. Toki blogin puolellekin pitäisi jonkinlaista kilpailua laittaa pystyyn, huomasin että blogilistan kautta seuraajia on jo yli sata ja bloggerin kauttakin tilaajien määrä lähestyy tätä tasalukua huimaa vauhtia. Huhhuh mikä määrä, mukava huomata että olette tykänneet näpertelyistäni.

11 kommenttia:

 1. Mullakin on ryhmä facebookissa, mutten oo saanut sitä tuonnäköiseksi kun sulla on =( kivemman näköinen, tahtoo kans albumeja!! Hienot helmet!

  VastaaPoista
 2. Hienot korvikset! Tulee taas ihan matkijafiilis kun eilen just ajattelin että pitää tehdä kesäksi useammat näyttävät korvikset. Ulkoilmariennoissa kun ainakin turhamainenminä ei halua kaulakoruista tulevia rusketusrajoja ihoonsa mutta tahtoo koristautua kuitenkin. Vinkaan sulle kun olen saanut sen äiti-korun tehtyä, vielä on osia matkalla...

  VastaaPoista
 3. Ninni: kiitos :D mä taisin valitan vaihtoehdoista hämmentyneenä tuon fb-ryhmän pohjaksi sen yrityksille valitun version... ;)

  Kiitos myös anonyymille. totta puhut, että aurinkoisella ilmalla voi tulla tuollainen ongelma, että koruista jää rusketusrajat. silloin näyttävät korvikset ovat hyvä juttu :D

  VastaaPoista
 4. Kauniit korvikset... joo, ainakin minä olen ihastunut blogiisi ja näpertelyihisi kovasti! Ethän vain tätä sivuasi lopeta, sillä kuulun siihen vannoutuneeseen vähemmistöön joka ei aio FB liittyä... atk alan ammattilaisen kanssa naimisissa kun olen.

  VastaaPoista
 5. kiitos paljon kehuista Pioni :D ja nou hätä, en ole todellakaan blogia lopettamassa mihinkään, päinvastoin. tuntuu että tämä on jo alkanut rönsytä käsistä, niin ajattelin että tuolla facebookin puolella voisin jakaa valokuvia työprosesseista, jakaa linkkivinkkejä suosikkisivuille ja kertoilla muutenkin kaikenlaista, mikä ei blogiin "mahdu". monen on myös helpompi kommentoida kuvia ym facebookin kautta kuin täällä blogissa. katsotaan mihin suuntaan sivu lähtee kehittymään, blogi on kuitenkin ykkönen :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat korvakorut! Hienoa myös, että sulla riittää aikaa ja energiaa kuvata ja kirjoittaa näistä kaikista kauniista jutuista..!

  VastaaPoista
 7. kiitos Hanna :D tämä blogin pitäminen (ja käsityöt toki) ovat minulle sitä energiaa tuovia juttuja. näpertely rentouttaa ja kun saa jakaa onnistuneet (ja välillä vähän vähemmän onnistuneet) työt saaden niistä vielä ihania kommenttejakin. niistä sitä lisä energiaa tulee ihan huomaamatta..

  VastaaPoista
 8. Wau, jos itse käyttäisin korviksia, haluaisin nämä ihan ehdottomasti, niin kauniit ne ovat:)

  VastaaPoista
 9. iso kiitos Maaret :D pakko vielä mainita, että korvikset ovat luonnossa paljon kauniimmat, kuvissa eivät nuo herkulliset lamppulasihelmet pääse ollenkaan oikeuksiinsa..

  VastaaPoista