Sivut

torstai 10. joulukuuta 2009

lumihiutaleita

Paperiaskarteluvimma sai jatkoa kun näin Liisan tekemät paperiset lumihiutaleet. Omakin asunto kaipasi vähän joulukoristeita, joten ajattelin näiden olevan kivan simppelit. Lumihiutaleita on tämän jälkeen näkynyt muutamassa muussakin blogissa, ja Breltsu vinkkasi, että kaksipuoleisella teipillä hiutaleet kasaa näppärästi. Taas yksi kohde, johon kuluttaa tuota jättimäistä teippirullaa.



Tässä hiutaleet ovat vielä vähän vaiheessa, ensin taitellaan osaset ja sen jälkeen kootaan koko lumihiutale.



Ajattelin laittaa hiutaleet ensin ikkunan eteen, mutta sitten keksin, että nehän olisivat kuin tehdyt tuonne televisionurkkaukseen. Ikkunasta ja televisiosta ilmeisesti puhaltaa ilmavirta, aivan kuin hiutaleet tanssisivat ilmassa.

14 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä--pakko kai minunkin on kokeilla--

    VastaaPoista
  2. Ai säkin hurahdit! :) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  3. Miia: kiitos :)

    AN: tottakai kokeilemaan vaan, nämä ei ainakaan lompakkoa keventäneet, kun tein ihan tavallisesta tulostuspaperista.

    Liisa: joo, pitihän sitä muutama testata. ei nämä kyllä mitään laiskan naisen askarteluja ole, kyllä noiden tekemiseen saa aikaa tuhrautumaan. :D

    VastaaPoista
  4. Hei tyhmä kysymys paperiaskartelua harrastamattomalta: Missä myydään noin isossa rullassa 2-puoleista teippiä?
    Olisi valokuva-albumeita tehdessä hyödyllinen.. ;-)

    VastaaPoista
  5. voi, valitettavasti en voi auttaa :( sain itse tuon rullan koulusta vuosia sitten, kun opiskelin visuaalista markkinointia. en muista, että oliko silloin puhetta että mistä on hankittu. jos on mahdollisuuksia piipahtaa somistusalan tukkuliikkeissä, niin sieltä kannattaa kysästä.

    VastaaPoista
  6. Juu tuollainen tähti löytyy nyt meiltäkin ja kummitytön luo vein myös yhden eilen kun kävin kyläilemässä :) Ja muutaman ajattelin askarrella lisää.

    VastaaPoista
  7. Mukava kuulla Anu :) itse suunnittelin jo, että jos yhden version tekisi vähän paksummasta paperista tuohon ulko-oveen. Täksi vuodeksi on jo kranssi, mutta menisihän se vaikkapa keväälläkin..

    VastaaPoista
  8. Mulla kävin IHAN sama ajatus mielessä eilen! :)

    VastaaPoista
  9. Miekin ajattelin tehdä vielä noita pikkuhiutaleita, mutta oon ollu liiankin laiska nainen, kun ei edes laiskan naisen lumitähtiä oo saanu aikaiseks... :D

    VastaaPoista
  10. noh, eihän noi nyt ihan hetkessä valmistu, että tuskin siitä mitenkään isoa morkkista kannattaa potea ;) tosilaiska nainen taittelee lumihiutaleet sillä vanhalla tavalla, ja leikkelee saksilla ne kuviot ;D

    VastaaPoista
  11. Kiitti vinkistä! Oli niin söpöliinejä, että piti itsekin nyhertää pari kappaletta, hih.

    VastaaPoista