Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

suklainen kranssi

Ruoan kanssa ei saisi leikkiä mutta nämä minun karkkiaskarteluni sen sijaan jatkuvat vieläkin. Ennen joulunpyhiä tein vielä yhden konvehti-askartelun, tällä kertaa suklaisen kranssin.

















Karkit on siis liimattu styrox-kranssipohjan päälle. Maalasin kranssipohjan ensin kultaisella ja kiinnitin sen jälkeen karkit siihen kuumaliimalla. Kuumaliiman kanssa karkit pysyvät tiukasti (paremmin kuin neuloilla) ja kun ne kiinnittää toisesta päästä, voi karkin syötyä jättää paperit paikoilleen niin kranssi ei näytä niin riivityltä.
















Päälle vielä ruusuke ja kranssi on valmis.
















Tämä kranssi on käytännössä superfoodia, siinä on nimittäin Fazerin 70% suklaakarkkeja. Karkkeja meni muuten melkein 500grammaa, joten kevyt se ei missään nimessä silti ole.

3 kommenttia:

  1. Tämä kranssi ja kuuset myös ovat aivan mahtavat! Laitan idean talteen ensi joulua varten.

    VastaaPoista
  2. Nam!
    Samoilla sanoilla;laitan idean talteen tulevaa joulua varten:)

    VastaaPoista
  3. kiitos teille molemmille :) itskein pääsin vasta vauhtiin, uskon että samoja syntyy myös ensijouluna! :D

    VastaaPoista