Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2008

pakkaslunta

Tuleekohan sittenkään valkoista joulua? Vaikutti lupaavalle, mutta nyt näyttää jo ihan toiselta. Untuvaista pakkaslunta kuitenkin mietin kun nämä tein. Materiaaleina kutistemuovia ja swarovskin kristalleja. Painoin kutistemuoviin lumihiutaleet ja tein reijät ennen uuniin menoa, uunissahan muovi kutistuu noin 40% koostaan ja muuttuu kovaksi. Aika kevyttähän tuo on, saa nähdä miten toimii koruna. Aiemmin olen kyseistä muovia käyttänyt vain näin.

Korvakorut.Ja riipus.


11 kommenttia:

 1. Kivat korut kutistemuovista. Ihanan raikkaat.

  VastaaPoista
 2. -Nuo ovat kyllä kuin pakkaslunta, ihanat! sanoo hän nyyhkien ja katsoo ulos vesisateeseen. ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, tosi kivat ja kauniit korut!

  VastaaPoista
 4. kiitos kaikille kommenteista.

  inkku: toivotaan, että pian saadaan taas valkea maa :)

  VastaaPoista
 5. Herkkää sinistä, suloista taas :-)

  VastaaPoista
 6. Huih Ompas ihanat ! pakko kyllä kuolailla ^^ En olekkaan ennen kuullut tommotteesta kutistusmuovista? mistä semmoista saa hankkia?

  VastaaPoista
 7. Rajaton: tuon kutistemuovin olen tilannut finnstamperilta http://www.finnstamper.com/ siihen tarttuu jotkut leimasinmusteet ja tussit, sitten mulla on toista, johon tarttuu tulostinmuste myös. sitä ei kyllä taida suomesta saada. pitääkin kokeilla siihen jokupäivä myös jotain hauskaa...

  VastaaPoista
 8. oi, onpa kauniit korut. ihanan talviset ja herkät :)

  VastaaPoista
 9. Sä tosiaan osaat tehdä ihania koruja ja esillepanotkin on tosi edustavia ja MYYVIÄ! Miksi sä et ole jo perustanu nettikauppaa esim. tähän samalle sivustolle??? Kun fanilaumakin (=potentiaaliset asiakkaat) on jo kertynyt:). Kannatan!!

  VastaaPoista
 10. kiitos. ihana kuulla että tykkäät koruista joita olen tehnyt. kuvista olen tosiaan yrittänyt saada mahdollisimman selkeitä, jotta niistä saisi juuri sen oikean kuvan korusta. aina ei toki onnistu, varsinkin kun valaistus näin talvella on mitä on. muillekin tiedustelijoille olen vastannut, että tosiaan vielä treenailen tätä korujen tekoa ja muistuttelen mieleen vanhoja taitoja. siksi en ole mitään vielä myynyt, ainoastaan lahjaksi antanut, sillä haluan todella seistä sen tuotteen takana josta joku maksaa rahaa. itse ihmettelen suuresti, että jotkut harrastavat korujen tekoa viikon tai kaksi ja rupeavat heti kaupittelemaan niitä. kiitos kuitenkin kannustuksesta :) todella piristi päivääni. varmasti jossain vaiheessa pienimuotoista myyntiäkin voisi olla luvasssa, jos kyselyjä alkaa runsaasti tulemaan. sen aika ei kuitenkaan ole ihan vielä..

  VastaaPoista