Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2008

pipa

Nytkö se talvi jo meni? Onneksi ehdin kuitenkin virkata itselleni pipon pahimpien tuiskujen ajaksi. Novitan ihanaa leijonankeltaista Mamboa (kasin koukulla) ja samanvärinen lasisydän. Pipo on ollut käytössä nyt pari viikkoa ja sydän on osoittautunut melko painavaksi. Ehkä se saa lähteä, ja tilalle tulee vain pelkkä ruusuke. Pitäähän sitä kuitenkin jotain olla.

6 kommenttia:

 1. Iik, miten ihana! Sydän on just hieno, mutta harmi jos se painaa liikaa. Käviskö joku pienempi lasi- tai helmijuttu?

  VastaaPoista
 2. kiitos <3 mä tykkään sydämmestä kanssa. pitänee seurailla tilannetta ja kattella alkaako pipo venähtää toiselta puolen. sydän on kuiteskin aika iso, vaikkei kuvasta siltä näytäkään, joku 3cm korkea ja painoa on myös kun lasinen on. pitänee harkita jossain vaiheessa tilannetta uusiksi..

  VastaaPoista
 3. Ihana pipo! Koristustahan voi muutenkin vaihdella välillä jos kyllästyy ja taas on eri näköinen pipo! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pipa! Sydän tekee viimeisen silauksen. Mäkin olen harkinnut tuota keltaista, mutta mietin, että miten se istuu päähän, olenko kuin kananpoika ;)

  VastaaPoista
 5. Sirpale: :D onneksi tuo ei ole ihan semmoinen pääsiäistipunkeltainen, niin semmoista kananpoikatunnetta ei ole ainakaan vielä tullut. mä koen ton itse enemmän ruskankeltaiseksi ja jotenkin syksyn väriksi. antaa kivasti väriä jos on tummat ulkovaatteet. en mä tiedä käykö se kasvoihin mitänkään, mutta ei sillä aina niin väliä.... ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana väri, mutta minä EN uskaltanut ostaa tuonväristä pipaa myyjäisistä... en vaan uskaltanut ;-D

  VastaaPoista