Sivut

maanantai 15. joulukuuta 2008

pieniä kukkia

Tämäntyyppisiä vetoketjukukkia olen nähnyt muutamissa blogeissa ja jossain nettikaupoissa. Tein itse omat rintakoruni vanhoista vetoketjusta ja tuunasin niitä hieman. Punaisessa pieniä siemenhelmiä peittämässä rumaa keskikohtaa (se on muuten hitsin hankala saada aseteltua kauniisti tuo vetoketju tuosta keskeltä) ja harmaassa kivihelmi sekä heijastinnauhaa. Harmaa sopii siis vaikka ulkotakkiin, tuskin nyt ihan ainoaksi heijastimeksi, mutta kivaksi yksityiskohdaksi.

11 kommenttia:

 1. Ompa huisin hienoja <3 en olekkaan ennen törmännyt moisiin. tuo harmaa eritoten on mieleeni ^^

  VastaaPoista
 2. Taas hän on jo tehnyt jotain, mikä on itsellä ajatuksen asteella. Tosin saattaapi jäädä sinne ajatuksen asteelle, onpi ollut siellä jo puolisen vuotta ;) Niin paljon tekemistä ja niiiin vähän aikaan. Mutta tosi upeet vetskari kukat. Toi ruskee olis ihan mun <3

  VastaaPoista
 3. kiitoksia :)

  Amalia: itsekin muhitin tätä ideaa varmaan vuoden siitä kun ekaa kertaa jossain tämmöisiä näin. hassua sinänsä kun tekoon menee se viisi minuuttia. noh, huolella suunniteltu on puoliksi tehty vai miten se sanonta menikään ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköisiä! Itse olen myös suunnittelut tuollaisten tekoa jo ties kuin kauan, mutta enpä ole vain saanut aikaiseksi tehdä.. jos sitä nyt vaikka innostuisi :)

  VastaaPoista
 5. Enpä ole tätä ennen moisiin törmännyt. Tosi hauska idea, ja kaunis toteutus.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania! Minäkin näin tuollaisia jossain ja kokeilin tekemistä, mutta ei se oikein onnistunut...

  Miten olet kiinnittänyt tuon keskikohdan? Ompelemalla? Saitko neulan kaikista kerroksista läpi?

  VastaaPoista
 7. kiitos PaulaL, Nna ja puikOtus ihanista kommenteista.

  puikOtus: kiinnitin keskikohdan tosiaan ihan käsin ompelemalla. taittelin ensin noin kolme kerrosta "kukan terälehteä" ja ompelin ne ensin, ettei lähde leviämään. sitten kaksi viimeistä kerrosta. mulla meni neula ainakin ihan hyvin läpi kun ei ompele ihan siitä vetoketjukohdan vierestä missä on vähän kovempaa. toi vetoketjun päättely oli mun mielestä se vaikein kohta, siksi tuossa punaisessa ja harmaassa on työn jälkeä vähän yritetty peitellä ;)

  VastaaPoista
 8. Hauskoja nämä :) Selasin myös vanhempia kirjoituksia ja voi apua, miten ihastuinkaan "kranssiin" vihreillä sydämillä. Toivottavasti et pistä pahaksi jos ihan vähän lainaan ideaa? :)

  VastaaPoista
 9. kiitos :) kiva kuulla että tykkäät(te) töistäni. en tietenkään pistä pahakseni että ideoita lainaillaan. jos pistäisin, en töitäni täällä esittelisi. lisäksi jotkut omatkin ideat ovat inspiraatiota muiden töistä. mielelläni kuitenkin näkisin työn tuloksen blogissasi (jos päädyt jotain tekemään) eikä linkki inspiraationlähteeseenkään pahaksi ole... ihanaa joulunaikaa :)

  VastaaPoista
 10. En ole ennen nähnyt vetskarikukkia, mutta koska olen kierrätyksen kannattaja niin tuo on kyllä tosi kiva idea!
  Ja ihan totta tuo, että joskus jotain ideaa hautoo ja hautoo kuukausitolkulla ja sitten sen tekee viidessä minuutissa...mutta eikös hyvin valmisteltu ole puoliksi tehty ;)

  VastaaPoista
 11. Anu: juuri niin :D noista saa tosi hauskoja, mullakin lisäideat muhii mielessä, vähänkun lisäilisi vaikka paljetteja tai vaikka pitsiä niin tulis juhlavammat...

  VastaaPoista