Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2008

joulukortteja

Minusta on ihana muistaa ystäviä ja sukulaisia ennen joulua. Monesti minulla on mielessä hyvä idea jollaisia kortteja haluan tehdä. Vielä useammin idea sitten musertuu omaan mahdottomuuteensa tai siihen, etten löydä mistään tarvittavia materiaaleja. Nämä kortit ovat se kolmas versio ensimmäisestä ideasta. Tykkään kyllä näistäkin, alkavat olla aika skräppäys-vaikutteisia. Tein kahta versiota, melkein samanlaisia, kuitenkin pienin eroin. Nyt uskallan jo kortit esitellä kun ovat todennäköisesti vastaanottajansa saavuttaneet. Tiedän nimittäin että muutama kortin saaja saattaa satunnaisesti piipahtaa täälläkin vaklailemassa...Joulukorteissa on ensimmäinen säkeistö Joululaulusta.

"Hiljaa leijaa maahan hiutaleet
Kimmeltäen matkallaan
Hiljaa loistaa valot kynttilöiden
Ne luovat joulun tunnelmaa"


3 kommenttia:

 1. Ihanaa kun joku jaksaa askarrella kortteja, itse en osaa :( niistä tulee aina ihan tosi rumia :(

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita joulukortteja. Jos tuollaisen saisin, se päätyisi seinälle ja joulun jälkeen ikuisiksi ajoiksi talteen.

  Hyvää Joulua Annalle!

  VastaaPoista
 3. kiitos teille molemmille. itsetehtyjen korttien valmistaminen ei loppujenlopuksi ole kovinkaan yleistä. olisi ihana jos se kuitenkin yleistyisi, ei se lopputulos, vaan se että kortit on ylipäänsä ajatuksella tehty.

  kaunista joulua teille molemmille :)

  VastaaPoista