Sivut

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Creativeworld -suosikkeja: betonityöt

Kun rupesin käymään läpi noita Creativeworld-kuviani, sieltä löytyi muutama eri askartelualue, joita messuilla joko näkyi paljon tai jotka kiinnittivät huomioni varsin positiivisessa mielessä. Yksi näistä oli ehdottomasti erilaiset betonityöt.


Betonia oli valettu erilaisiin muotteihin. Nämä munanmuotoiset betonityöt houkuttavat näin pääsiäisen alla (ehkä ensivuonna?).
Muottina voi näköjään käyttää mitä tahansa.Sekä pastillisävyjen että metallivärien yhdistäminen rouheaan betonipintaan näkyi messuilla.

Näissä töissä käytetty betoni oli ilmeisesti jotain askartelulaatua. Uskoisin kuitenkin että työt onnistuisivat myös ihan tavallisesta betonista tai vaikkapa kipsistä.Nämä asetelmat toimisivat molemmat näin pääsiäisen aikaan.
Tämä on ihan vanha idea jo, hih. 


 Pöllöt eivät ole betonista, vaan eräänlaisesta massasta, mutta lopputulos oli varsin betonin näköistä.Eikä tekoprosessikaan vaikuttanut kovin vaikealle. Tällaiset joudun ehkä tekemään itsekin.
Itse ainakin innostuin ihan valtavasti betonista ja varsinkin näistä tällaisista pienemmistä betonitöistä. Paljonhan siitä näkee tehtynä sellaista puutarha-kokoa. Saitko sinä näistä kuvista uusia ideoita?

4 kommenttia:

 1. Betonityöt on kyllä yksi niistä asioista, mitä on vaan pakko kokeilla joskus. Hienoja juttuja tuossa oli. Kiva idea tuo pahvikirjainten hyväksikäyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on! niitä en ole itse päässyt juurikaan testailemaan, mutta ehkäpä ensi kesänä sitten... :D

   Poista
 2. No on kyllä tosi hienoja betonitöitä, olen itse huomannut että blogeissakin on lisääntynyt betonityöt, tai sitten olen itse kiinnostunut ja ajautunut näihin blogeihin :D Kyllä kutkuttaisi tehdä jotain betonista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun on varmaan pakko tehdä jotain betonista kesällä, nämä inspiroi kyllä niin paljon. itse en ole vielä muualla viimeaikoina törmäillyt betoniin, mutta pitänee ruveta katselemaan sillä silmällä :D

   Poista