Sivut

perjantai 14. marraskuuta 2014

blogitapaaminen tampereella

Huh, pitkä ja varsin antoisa messureissu on tämän vuoden osalta vihdoin hoidettu. Pelkän messuilun lisäksi moni Annan Aarteita lueskellut huomasi varmasti, että tänään perjantaina olin tavattavissa myös Face to Face -blogikahvilan puolella. Ajattelin, että olisi kiva tehdä porukalla jotain, siksi suunnittelin tapaamiseen pienen inka gold -pajan.
Sinelli lähti mukaan ja tarjosi kymmenelle ensimmäiselle pajailemaan ilmoittautuneelle tarvikekassit joilla voi valmistaa inka gold -kuusia. Pakkaukseen kuului pahvikartioita, inka gold -vahaa sekä akryylitimantteja.Kyllä me sitten askarreltiinkin. Tai no itse en ehtinyt kun keskityin enempi rupatteluun, ja sekin oli kyllä varsin hyvä idea. Onneksi muut ehtivät vähän paremmin.


Inka Gold on vesiliukoista, mutta mikäli haluaa pysyä siistinä voi työskennellessä käyttää kumihanskoja. Tässäkään tapauksessa messuosastoja ei olisi ollut kiva lähteä kiertämään sormet sinisinä.
Kuuset valmistuvat nopeasti ja kuivahtavatkin melkein heti. Sitten vaan kamat kassiin ja messuosastoja kiertelemään.Olipa kyllä hauska tavata uusia ja vanhoja tuttavuuksia. Sen verran palautettakin kuulin, että oli kiva kun messuilla pääsi itsekin tekemään jotain. Ehkäpä tällaisille pajoille olisi tilausta tulevaisuudessakin?


Jotain olen muka kovin touhukkaasti tekevinäni.

Inka Goldit näkyvät myös messuilla. Sinellin osastolla vahat ovat messujen ajan tarjouksessa 2kpl/10 euroa (norm. 6,90). Näitä kannattaa hamstrata, sen verran herkkuja ovat nuo eri metallisävyt. Sinellin löydät messuilta kahdelta osastolta, A-hallista A720 sekä C-hallista C524.Yhteistyössä Sinellin ja Suomen Kädentaidot -messujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti