Sivut

tiistai 4. marraskuuta 2014

tavataanko blogikahvilassa?

Kuten parina aiempanakin vuonna, niin myös tänä vuonna minulla on ilo tehdä yhteistyötä Suomen Kädentaidot -messujen (eli tuttavallisemmin ne Tampereen käsityömessut) kanssa. Kyseessähän ovat Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuustapahtuma, viime vuonna kävijöitä oli lähes 37 tuhatta! Siinä on käsitöihin hurahtaneita paljon samaan aikaan yhdessä paikassa.


http://www.kadentaidot.fi/?snb_adname=annanaarteet&snb_admedia=blg&snb_adtype=2
Aiemmin messuilla on järjestettu blogikahvila, jossa olen ollut haastateltavana muiden yhteistyöbloggareiden kanssa. Tällä kertaa ohjelmaan on tullut muutos, joka onkin hurjan jännä. Kahvila on vaihtanut paikkaa ja tänä vuonna bloggarit ovat saaneet keksiä itse ohjelmaa lukijoilleen (sekä tietysti messuvieraille). Face to face blogikahvila löytyy nyt Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan 2. kerroksesta ravintola Rigasta. 

Ja sitten niihin hurjan jäänniin uutisiin, tällaista kivaa olen ajatellut teille:

Itse olen tavattavissa blogikahvilassa perjantaina 14.11. klo 12-13.  Otan mukaan tämän hetken lempparituotteitani, eli Inka Gold -vahoja, joihin olen hurahtanut aivan täysin. Toivon että myös sinä tulet mukaan tapaamaan minua ja ehkä myös vähän askartelemaan (askartelu ei ole missään nimessä pakollista!). Mikä parasta, sain mukaan yhteistyöhön myös Sinellin, joka tarjoaa 10 ensimmäiselle mukaan ilmoittautuneelle pienen goodiebagin, joka sisältää materiaalit (pahvikartiot, inka gold -vahan ja akryylitimantit) joilla pääset tapaamisessa valmistamaan samanlaiset inka gold -kuuset, kuin mitä tein aiemmin. Eli näihin.Ilmoittaudu siis mukaan sähköpostilla annanaarteet (at) gmail.com. Mikäli et ole varma messupäivän aikatauluistasi, etkä halua "sitoutua", paina silti aika mieleesi (perjantai 14.11. klo 12-13 kahvila Riga!) ja saavu paikalle mikäli aikataulut sallivat. Varaan mukaan myös omia vahojani ja jotain pientä vahailtavaa, joten ilmoittautuminen ei ole missään nimessä pakollista vaan paikalle voit saapua mikäli liikut niin sanotusti kulmilla. Toivottavasti nähdään messuilla! 


http://www.sinelli.fi/sinelli/ 

Yhteistyössä Sinellin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti