Sivut

maanantai 10. marraskuuta 2014

sydämiä ja muistutus blogitapaamisesta tampereella

Sormet on taas olleet vahassa kun innostuin testailemaan lisää inka goldeja. Tällä kertaa pahvisista sydämistä valmistui vaikkapa koristeita joulukuuseen.Tekniikkana sama kuin aiemmin tekemässäni dinossa. Pohjalle siis inka gold -vahaa, vahan päälle silkkipaperia ja lopuksi vielä silkkipaperin päälle ohut kerros vahaa sekä reunojen häivytys vahalla.
Näitä voisi koristella vielä lisää esimerkiksi akryylitimanteilla, mutta tällä kertaa päädyin vähän yksinkertaisempaan malliin.

Loppuun vielä muistutus, olettehan lukeneet jo että olen mukana Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella? Olen tavattavissa blogikahvilassa perjantaina 14.11. klo 12-13.  Otan mukaan tämän hetken lempparituotteitani, eli Inka Gold -vahoja, joihin olen hurahtanut aivan täysin. Toivon että myös sinä tulet mukaan tapaamaan minua ja ehkä myös vähän askartelemaan (askartelu ei ole missään nimessä pakollista!). Mikä parasta, sain mukaan yhteistyöhön myös Sinellin, joka tarjoaa 10 ensimmäiselle mukaan ilmoittautuneelle pienen goodiebagin, joka sisältää materiaalit (pahvikartiot, inka gold -vahan ja akryylitimantit) joilla pääset tapaamisessa valmistamaan samanlaiset inka gold -kuuset, kuin mitä tein aiemmin. Eli näihin.
 


Ilmoittaudu siis mukaan sähköpostilla annanaarteet (at) gmail.com. Muutama goodiebag on vielä vailla uutta omistajaa. Mukaan saa tulla tietysti myös ilmoittautumatta. Varaan mukaan myös omia vahojani ja jotain pientä vahailtavaa, joten ilmoittautuminen ei ole missään nimessä pakollista vaan paikalle voit saapua mikäli liikut niin sanotusti kulmilla.

Toivottavasti nähdään messuilla! http://www.sinelli.fi/sinelli/ 

Yhteistyössä Sinellin kanssa

7 kommenttia:

 1. Harmi, kun ei ole mahdollista tulla paikalle! En ole moneen vuoteen noilla messuilla käynyt, niin siellä saattaisi olla jopa jotain uusiakin ideoita! :) Ja tuo vahan testaus kyllä kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmin paikka, messut ovat nimittän todella isot ja inspiroivat :) vielähän on muutama päivä aikaa yrittää järjestellä vapaata (ja rahoitusta ;) ).

   Poista
 2. No höh. Olen messuilla vasta sunnuntaina. Olisipa ollut kiva tavata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi itku tosiaan :( mulle oli tuo perjantai ainoa mahdollisuus kun töissä on sitten viikonloppuna joulunavaus ja kaikenlaista hulinaa. ehkä näemme ensivuonna messuilla sitten! :)

   Poista
 3. Ihailin jo noita sinisiä juttuja aiemmin ja nämä sydämetkin ovat todlela kauniita.

  VastaaPoista