Sivut

lauantai 18. lokakuuta 2014

dino inka goldilla

Inka Gold -innostus jatkuu, ja tietysti näillä ärhäkämmillä väreillä. Tällä kertaa testasin vihreää (purkin pohjassa värin nimi emerald). Tämä projekti on ollut viittä vaille valmis ihan siitä lähtien kun näin tämän Elinan tekemän upean pahvihevosen muutoksen. Toteutus vaan puuttui, mutta eilen töiden jälkeen sitten alkoi tapahtua. Tekniikat ja mömmöt on erilaiset, mutta tarkoitus oli saada lopputulokseen vähän samaa henkeä.

 

Pohjana tässä on valmiina ostettu paperimassasta tehty pahvidino. Värjäsin dinon ensin kauttaaltaan inka goldilla. Tämän jälkeen revin tekstikuviollisesta silkkipaperista pieniä paloja, jotka liimasin lakalla dinoon (kylkiin, jalkaan ja kaulaan). Päälle vielä vähän himmeämmin inka gold-vahaa, jotta silkkipaperin reunat ja valkoinen väri häviäisi näkyvistä.
Inka gold onkin yllättävän peittävää, tekstit meinasivat kadota kokonaan näkyvistä. Ja taas kohti uusia seikkailuja!

6 kommenttia:

 1. Onpa jännän näköinen! Kiva kiilto pinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolla saa kyllä hyvän kiillon, vaikkei niin jaksaisi kiillottaakkaan. ihan mahtavaa ainetta :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos Sari, eikös vaan :) eikä yhtään edes pelottava :D

   Poista
 3. Ihana! Näitä värejä on ihan pakko kokeilla. Tykkäsin tosi paljon myös sinisistä kartiokuusista. :)
  Tarvitseeko väripinta päälleen vielä lakkaa? Irtoaako väri sormiin, jos pintaan koskee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, oon kyllä ite kans niin hurahtanut :D en usko, että tuo väripinta tarvitsee lakkaa, ainakaan tällaisissa koristejutuissa. eri asia sitten jos tekee jotain käyttöjuttuja, niissä voisi suoja olla tarpeen. kävin vähän hinkuttamassa kuusia ja dinoja, niistä ei irronnut väriä sormiin, ihan vähän tuli sellaista helmiäiskimalletta, joten voisin sanoa että ei irtoa. muutoinkin kuivahtaa aika nopeasti, joten melko helppo työstää (taitaa kuulemma kuivahtaa kyllä aika nopeasti myös purkkiin, joten se on pienehkö miinus).

   Poista