Sivut

maanantai 20. lokakuuta 2014

lights on!

Yksi tämän syksyn jännimmistä projekteista on ehdottomasti Lights On! -projekti.  Lights On on V.A.L.O. – ei orjuudelle ry:n projekti, jonka tarkoituksena on levittää tietoisuutta ihmiskaupasta ja nykypäivän orjuudesta, niin sanotusti tuoda aihe valoon. Sain kutsun liittyä mukaan ja eipä tästä pystynyt kieltäytymään. Niin hieno projekti on kyseessä ja niin upeassa seurassa sitä ollaan.

Minä ja se kehikko.
Projekti sai alkunsa, kun yhdistyksen Tampereen jaosto –V.A.L.O. Tampere – sai Finvalolta lahjoituksena 27 paljasta valaisinkehikkoa. Mukaan lähti eri alojen toimijoita tuunaamaan kehikoista lampunvarjostimia. Syksyn aikana ja projektien edetessä minäkin jaan välähdyksiä varjostimien synnystä täällä blogin puolella. Projekti huipentuu Lucian -valontuojan-päivänä 13.12.2014, jolloin valmiit lampunvarjostimet huutokaupataan sosiaalisen median kautta ja niistä saatava tuotto käytetään kokonaisuudessaan V.A.L.O.-ei orjuudelle ry:n ennaltaehkäisevään ja tiedottavaan työhön Suomessa.

Kurkkaa alta vielä projektin mainosvideo. Videolla esiintyy viisi tuunaajaa, ja sen on tehnyt kuudes.Koko projektin kulkua sekä uusien tuunaajien paljastusta voit seurata Lights On! -projektin Facebook-sivuilla. Ja tiesitkö mitä, vielä yksi kehikko kaipaa tuunaajaansa. Se voisit olla vaikkapa sinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti