Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

something beautiful

Noniin, polkaistaampa big shot -haaste omalta kohdalta aluilleen. Tämä taulu kattaa teemaltaan koko haasteen aiheen, eli on siksi juuri sopiva ensimmäiseksi työksi.Taulun teksti "today is not just another day. today i will create something beautiful" eli aika vapaasti käännettynä "tänään ei ole ihan mikä tahansa päivä. tänään aion luoda jotain kaunista" kertoo hyvin mikä on ainakin itselläni kaiken käsillätekemisen pohja. Luoda jotain kaunista. Aina siinä ei niin hyvin onnistu, mutta toisaalta ruma ja rujokin voi olla jollain tavalla kaunista.

Taulun tekemiseen käytin valmista pohjaa, jonka päällystin struktuuripastalla. Struktuuripastaa vetelin taulupohjalle ihan pahvinpalalla, tarkoituksena oli että vedot näkyisivät. Kirjaimet on stanssattu millin paksusta kartongista (kartonki napattu piirrustuslehtiön takaa) ja liimattu kiinni taulupohjaan. Tämän jälkeen maalasin koko homman valkoisella akryylimaalilla. Kun työ oli kuivahtanut päällystin kirjaimet vielä hopeanvärisellä lehtimetallilla. Lehtimetallia oli tarkoitus laittaa vain kirjainten päälle, mutta ehkä lisäsin sitä liian aijoissa. Maalipinta saattoi olla hieman kosteaa vielä ja siksi sitä tarttui myös kirjaimien ympärille. En tiedä tykkäänkö, nyt alkaa kyllä silmä jo vähän tottua.Tähän tauluun on käytetty kahta stanssia
657485 easter elements
657837 word play alphabet

Ensimmäisestä stanssista toki vain puolet, mutta eiköhän kirjainstanssi hyväksytä kokonaan käytetyksi. Sen verran monta kertaa se rullaili laitteen läpi.

Haasteeseen on muuten lähteneet mukaan jo ainakin Haltiakummi, Puuhis ja Nelly. Kurkatkaapa heidän blogeista myös ihanuuksia. Toivottavasti mukaan intoutuu paljon muitakin.

2 kommenttia:

 1. HUIMAN HIENO!!! WAUWAUWAU!!!! =)

  teekkö mullekin??? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos SannaS :)

   ps. eiköhän näitä syntyisi lisää, jos vaan kiinnostusta on :D

   Poista