Sivut

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

sudenkorentoheijastimia

Ei näinä pimeinä iltoina voi olla tarpeeksi heijastusta. Sudenkorentoheijastimia tekee nyt vissiin kaikki, ainakin mitä pinterestiä ja facebookin askarteluryhmiä seurailee. Niimpä siis minäkin.Ideanahan näissä heijastimissa (tai oikeastaan heijastavissa sudenkorennoissa, heijastavaa pintaa kun näissä ei ihan tarpeeksi taida olla, jotta voisi  heijastimeksi kutsua) on, että nauhaan (nahka tai nahkajäljitelmä) pujotellaan eri kokoisia helmiä. Väliin sitten heijastinlangasta leikatut suikaleet siiviksi ja solmu perään.
Moni tekee näitä myös korupiikkeihin. Itse käytin kuitenkin sen verran isoja helmiä, että koin nauhan sekä paksuudeltaan paremmaksi että kestävämmäksi (ei siis taitu). Se myös muotoutuu hieman kivemmin. Nyt näitä on syntynyt jo läjä, osa matkalla uusiin koteihinkin. Ensimmäiset olivat hillityn värisiä, seuraavista pitääkin tehdä varmasti vähän räväkämpiä, vai miltä kuulostaisivat vaikkapa mintunvihreät, pinkit tai vaikkapa lilat sudenkorennot?

12 kommenttia:

 1. Hauskoja! Meidän pojat tykkää kaikista ötököistä, niin tämmöisiä heijastimia pitäisivätkin varmasti mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) no ihan varmasti, ja mikäli ovat liian "lällyjä", niin piirtää sitten vaikka hurjat ilmeet vielä kasvoihin ;)

   Poista
 2. Nimesin sinut mukaan Liebster Award -haasteeseen :)

  http://aurikorut.blogspot.fi/2015/10/liebster-awardia-pukkaa.html

  VastaaPoista
 3. Missä heijastinkankaita ja lukkoja myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. useimmat askarteluliikkeet myyvät varmasti sekä heijastinkankaita että lukkoja

   Poista
 4. Onpa kiva idea! Perinteiset haijastimet on niin tylsiä, mutta näitä voisi oikeasti käyttää ilolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos M :) heijastimia pitäisi kyllä olla reippaasti enemmän käytössä, siksi kaikki hauskat ideat jotka edistävät näkyvyyttä ovat aina tervetulleita :)

   Poista
 5. Millä pujotit nyörin siivistä läpi, ja pysyvätkö siivet hyvin paikoillaan siinä asennossa kuin kuuluukin? Pitääkö ne kiristää tiukkaan noiden pallojen väliin?

  VastaaPoista