Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

kukkaruukku

Äitienpäiväkukat lähtivät postin vieminä, joten muodon piti olla mahdollisimman littana. Korttimallin nappasin suoraan tästä, muokkasin siitä kuitenkin hieman omaksi versiokseni (lue: laiskana en jaksanut katsoa ohjetta vaan pähkälin kaiken omasta päästä ja tietysti hankalammin).


Ruukku on leikattu kaksiosaisesta korttipohjasta niin, että se on yhdessä tuolta vasemmasta yläreunasta. Aukeaa siis kuin peruskortti. Kukat stanssasin värikkäistä papereista, samoin lehdet on stanssattu. Löysin vielä laatikosta tuollaisia oikean näköisiä perhosia. Kukat on tietysti koristeltu akryylitimanteilla.

2 kommenttia:

  1. Hei mä tein vähän samanlaisen, mutta erilaisen kukkaruukkukortin reilu kolme vuotta sitten, ja taisin kanssa lopulta antaa sen äidille äitienpäivänä 2010 :) Siitä tuli tämmöinen, http://1.bp.blogspot.com/_79YoaB6qeRM/Szzb_HT-dkI/AAAAAAAAAiY/s-r5183hH90/s1600-h/kortti+ruukusta.jpg eli siinä tuo kukkakimppu oli tuommoinen tagimainen, ja kukkaruukussa se sitten näytti tältä http://2.bp.blogspot.com/_79YoaB6qeRM/Szzck2bIq8I/AAAAAAAAAio/fwgu1HCcgQw/s1600-h/kortti+ruukussa.jpg siihen sai kivasti "tuhlailtua" erilaisia kukkia :))

    VastaaPoista
  2. hei toi sun kortti onkin fiksusti tehty. pitää pistää idea mieleen seuraavaa kertaa varten :D

    VastaaPoista