Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

sentti tai pari

Talvella innostuin taittelemaan erikokoisia "tuohitähtiä" heijastinnauhasta runsain mitoin. Nyt kevään tullen heijastimet jäävät pikkuhiljaa turhiksi, joten taitteluhimot piti taltuttaa jollain muilla tavoin.


Eräällä kauppareissulla silmiin osuikin sopivan levyistä mittanauhaa. Muistelin nähneeni tämän tyylisiä koruja jossakin joskus, mutta koska niitä nyt ei ollut heti mistään saatavilla niin tein itse. Ja tämmöset niistä nyt tuli, hauskat ompelijan rintakorut. Mietin muitakin materiaaleja, joita tässä voisi käyttää. Videokasetin nauha tuli ensimmäisenä mieleen, mutta olisiko muita ideoita?

10 kommenttia:

 1. Hienot. Mulla on mökillä pojan vanhat videokasetit tallella. Voin varmasti luvuttaa ne sulle jos haluat. Lähden mökille pääsiäisenä ja voin katsoa kuinka paljon niitä on. Tyttö tietenkin katso vielä jotakin videoita, kun konekin vielä toiminassa. Mutta Pokemon ja sen selliaset häntä ei kiinnosta. T.) Koralli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Koralli :) mullakin taitaa olla pari videokasettia tallessa, ainoa vaan mikä siinä mietityttää niin se, että onko nauha tarpeeksi vahvaa tällaiseen vai meneekö liian liruksi... vaikka ehkä niitä voisi liimata vaikka kaksipuoleisella teipillä pari päällekkäin.

   Poista
 2. Olen nyt yrittänyt metsästää tuota taitteluohjetta mutta mistään en ole löytänyt. Postaustoive: kuva kuvalta-taitteluohje :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitetaanpa listalle :D itsekin etsin sitä silloin kauan, enkä edes löytänyt mitään kovin kunnollista. parista eri ohjeesta piti sitten soveltaa, eli siihen nähden olisi hyvä idea kyllä. pitää ettiä jotain pirteen keväistä nauhaa vaikka mistä tehdä malli :)

   Poista
 3. Täällä olisi video :)
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D83aGygaVdA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, täähän on vielä selkeämpi kuin mikään kuvasarja :D toivottavasti Emppukin tämän bongasi, kiitos Miia :)

   Poista
 4. Täällähän on kaikkea ihanaa! Jään lukijaksesi! :) Tervetuloa vilkaisemaan myös minun blogiani osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos suppis :) tervetuloa uudelleenkin kurkkimaan.

   Poista