Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

sapphire

Pitkästä aikaa lähti maailmalle jälleen yksi äitikoru. Ja tämän matka onkin pitkä, se kulki nimittäin Austraaliaan asti. Toivottavasti koru on ollut mieleinen. Kaunis siitä tuli ainakin minun mielestäni.
 

Korussa on hopeinen kirjainhelmi lapsen etunimen alkukirjaimella. Lisäksi korussa on swarovskin kristalli, syyskuun kuukauden väri sapphire sekä valkoinen swarovskin crystal pearl. Kyseessä on makeanvedenhelmi-imitaatio, jonka käyttökestävyys on reilusti esikuvaansa parempi. ne eivät kärsi samalla tavoin esimerkiksi hajuvedestä, uv-säteilystä, hiestä, rasvasta ja vaikkapa pesuaineista kuten makeanvedenhelmet. Näiden yhdistelmänä korusta tuli vielä sopivasti sinivalkoinen 3/4 suomalaisen lapsen äidille.

7 kommenttia:

 1. Toistan lienee itseäni, mutta nämä äitikorut ovat kyllä yksiä suosikkejani! Tämäkin niin kaunis ja herkkä, oih. Kuinka pitkät ketjut laitat muutes näihin koruihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) riipukset lähtevät maailmalle ilman ketjuja, joten niitä saattaa olla sekä pitkissä että lyhyissä. koru on kuitenkin sen verran hentonen, että itse laittaisin sen suht lyhyeen ketjuun. pitkässä saisi olla vähän massiivisempana kyllä :)

   Poista
 2. Kyllä se on kaunis - taas kerran. :)

  VastaaPoista