Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

leimailutaivas

Eilinen hujahti hyvässä seurassa aivan liian nopeasti. Suuntana oli nimittäin Leimailutaivas-tapahtuma Masalassa. Matkaan lähdin aikaisin aamulla ja kotiin tulin myöhään illalla. Niin rankkaa oli shoppailu kuitenkin, että kaaduin sänkyyn melkein heti reissusta palattuani. Tässä kuitenkin pieni vilaus mihin sitä tulikaan sorruttua.Olen huomannut olevani selkeästi yhä innostuneempi kaikista erilaisista mössöistä. Siksipä messubudjettini petti lopullisesti saavuttuani Paperilohikäärmeen myyntipisteelle (siihen astihan olin toki shoppaillut todella maltillisesti). Esillä oli nimittäin VerDay-metallimaaleja, joiden mahdollisuudet houkuttivat niin paljon että pitkän harkinnan jälkeen piti tuo paketti hankkia. Maalien mukana oleva patina vaikuttaa niihin samalla tavoin kuin metalliinkin, eli esimerkiksi tuo raudan värinen ruostuu. En malta odottaa, että pääsisin näitä testaamaan. Samasta pisteestä tuo glitterpaste ja kaksi eriväristä ferro-purkkia, jotka kuulemma ovat kuin kosteaa hiekkaa. Lisäksi tuli hankittua Tim Holtzin frosted filmiä, pieniä tarrakirjaimia ja tuollaista koristefilminauhaa. Hauska priority-leimaisin löytyi myös (nyt ei tarvitse enää muistaa hankkia niitä tarroja), samoin tuollainen päivämääräleimasin jollaista olen jo pidemmän aikaa etsinyt.Tuli hankittua myös vähän lisää tarrakirjaimia, muita tarroja sekä pari sabluunaa. Ne juuri noiden erilaisten mössöjen kanssa käytettäväksi.

Täytyy sanoa, että Leimailutaivas ylitti reilusti omat odotukseni. Olin ajatellut tapahtumaa paljon pienemmäksi, mutta kyllähän siellä löytyi vaikka mitä katseltavaa (ja varsinkin hankittavaa). Amalian pisteellä oli esittelyssä myös Silhouette Cameo, ja sainkin paljon vinkkejä sen käyttöön. Muutamia tuttuja kasvojakin tuli tapahtumassa nähtyä joten iloinen yllätys sekin.

Tuliko sinun käytyä paikan päällä? Entä saitko hillittyä itsesi kaikkien ihanuuksien edessä?

8 kommenttia:

 1. Tekän ostokset näyttää tässäkin valossa tosi kivoilta! :) Voi että sentään mitä kaikkea nää teetkään noilla patinoitavilla väreillä!! Ei mitään paineita, mutta odotan isosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aattelin ihan ekana kokeilla värjätä noita pahvikuivioita, mitä ostin messuilta. seuraavaksi vois stanssailla jotain kuvioita millisestä puupahvista esim. ja farkulle toki myös..

   Poista
  2. Oooo, totta, noista pahvikuvioistahan tulee äldehienoja noilla väreillä! Ja ois noi kyllä hienosti sopinut niihin lintuhäkkistansseilla leikattuihin kuvioihin... ;)

   Poista
  3. no ois kyllä. mä en kestä, onko mun haluttava sekin stanssi? aattelin että nahka + siipistanssi vois toimia näitten kanssa varsin hyvin...

   Poista
 2. Mä niin ajattelin, että ne olisi olleet mulle ne värit... :D Täytyy varmaan lähestyä Paperilohikärmestä nettiteitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, noi olis kyllä niin sunkin tyyliset :D kepposelle jo lupailin, että seuraavalla askartelukerralla voin ottaa ne mukaan niin kaikki saa kokeilla. toki sinut tuntien, et ehkä malta odotella niin pitkään ;)

   Poista
 3. Ihania ostoksia ja jotain samaakin kamaa olemme molemmat hankkineet.
  Harmi, ettei törmätty, olis ollut kiva tutustua ihan livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hitsi vieköön, mäkin yritin vähän vilkuilla, näkyiskö paljon "tuttuja" mutta kun oli silmät niin kiinnittyneenä myyntipöytiin ;) mä kävin kuolaamassa jo sinun blogin puolella niitä kaikkia suihkeita, ne jäi ihan hankkimatta vielä tyystin...

   Poista