Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

hempeät puput

 Pääsiäinen on jo kovaa vauhtia lähestymässä, joten pikkuhiljaa on hyvä kaivaa esille yhdet lempistansseistani. Nimittäin sizzixin puput.


Viime vuonna pupuja näkyi vähän joka paikassa. Niitä oli karkkipusseissa, pääsiäiskoristeissa, raeruohon seassa sekä vielä pääsiäiskorteissakin. Taulu oli myös mietinnässä jo vuosi sitten, mutta toteutus jäikin sitten yllättäen vähän myöhäisempään ajankohtaan.


Taulun pohjana on käytetty samantyyppisiä kehysaihioita kuin tässä aiemmin tekemässäni Lontoo-aiheisessa taulussa. Näissä kehyksissä vaan nuo kolot ovat kaikki saman kokoiset. 


Valitsin tauluun seitsemän eri väristä helmiäiskartonkia. Kaikki värit ovat tuollaisia keväisen hempeitä, eli juuri sopivia pääsiäistauluun. Osan pohjista kohokuvioin pilkullisella kohokuviointikansiolla ja osa pupuista sai hempeän väriset rusetit kaulaan. Muutaman pupuista nostin vähän ilmaan kohotarrapaloilla. Lisäksi koristelin taulua sävyihin sopivilla akryylitimanteilla ja laitoin nauhoista rusetin.13 kommenttia:

 1. Aaaaaa, nyt mä ymmärrän mimmonen on "pastellin hempeä pääsiäistaulu" :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hienoa :D oikeasti nuo värit on pastellisia, mutta katsoin puhelimen näytöltä, niin näköjään mennyt kuvankäsittely vähän liian räikeäksi. tällä mun koneella on liian kirkas näyttö, joten tuollaisia sattuu :D

   Poista
 2. Tosi hieno idea, taidankin tehdä jonkinmoisen pienen tuohon ulko-oveeni niin voin ottaa harmaan joulutontun jo pois ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Hilkka :D joo, kyllä ehkä joulutonttu jo pikkuhiljaa joutaa poijes ;)

   Poista
 3. Ihania pupusia. Ihania kevään värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos maiju :) jotenkin nyt nuo helmiäispastellit on olleet viime aikoina niin houkuttelevia värejä :D

   Poista
 4. Suloinen taulu ihanissa väreissä!

  VastaaPoista