Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

ihana ihana

Aamulla heräsin siihen postiluukun kolahdukseen. Postin mukana tuli myös uusin Ihana. Selasin lehden läpi ihan supernopeasti ja melkein viimeiseltä sivulta löytyi latvatähti.


Kyseessä oli siis Ihanan ja Tampereen Messujen järjestämä latvatähtikilpailu. Tekstin mukaan "Ihana-lehti ja Suomen kädentaidot etsivät uusia ideoita latvatähden toteutukseen. Raati arvioi kilpailutöissä tähden ideaa, toteutusta ja toimivuutta sekä arvosti kaunista ja tunnelmallista ulkonäköä." Jos kuvan pieni teksti jää epäselväksi, siinä kerrotaan tähdestä seuraavasti: " Kevyt paperimassatähti on toimiva, helppokäyttöinen, viimeistelty ja siisti. Raati arvosti kaunista vanhanajan tunnelmaa, tämä olisi todellinen perinnetähti, jolla koristellaan kuusi joka vuosi. Lehtikulta tuo tähteen juhlavuutta ja kaunista hohdetta, joka voimistuu kynttilöiden valossa." Näiden kauniiden sanojen jälkeen tuli melkein huono omatunto siitä, että tähti vietti joulunsa vaatehuoneessa. Ehkä ensi jouluna sitten.

Ps. Cameo kotiutui jo paljon ennen joulua. Raukka on joutunut odottelemaan kärsivällisesti vielä pahvilaatikossa, sillä uusi omistaja on aika-ajoittain varsin saamaton.

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon voitosta, tähti on hieno, kiva, kun pääsi vielä lehden sivulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Maca :) oli kyllä kiva nähdä oma ja tuotos lehdessä :)

   Poista
 2. Vau, onnea! Upea tähti on juttunsa ansainnut!

  VastaaPoista