Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

hertta


Ystävänpäivä lähestyy ja sen vuoksi päätin tehdä ulko-oveen uuden kranssin. Jouluksi en (muka) ehtinyt, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni. Samantyylisen kranssin näin joskus aiemmin pinterestissä, tässä on nyt oma mukaelmani siitä. Kranssin pohjana on styrox-kranssi, joka on päällystetty harmaalla 7 veljestä -langalla. Päälle on laitettu huovasta stanssattuja sydämiä. Sydämiä en jaksanut liimata paikoilleen, vaan ne pysyvät kiinni pelkästään tuon päällä kulkevan langan avulla. Simppeli toteutus, aikaa vei ainoastaan tuo styroxpohjan päällystäminen.

14 kommenttia:

 1. Käääk, tosiaan ystävänpäivä on pian! Onpa ihana kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on ihan just, enkä oo mitenkään valmistautunut! paitsi siis tein itelleni kranssin. mutta siis jos haluais ystäviäkin muistaa.. ;)

   Poista
 2. Kaunis kranssi.
  Tosi siististi olet saanut kieputettua harmaan langan pohjan ympärille, epäilen, että mulla olisi siinä hommassa loppunut kärsivällisyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) tuo kieputtelu ei tosiaan ollutkaan ihan niin nopea juttu, kuin mitä alkuun ajattelin. helpotin hommaa niin, että pistin kranssin pintaan suikaleita kaksipuoleista teippiä niin lanka pysyi hyvin paikoillaan. criminal mindsia kattellessa tuo oli kyllä hyvää puhdetyötä ;)

   Poista
 3. Aivan hurmaava, taidan kopioida idean :)!

  VastaaPoista
 4. Hauska, muistuttaa ihan semmoista salmiakkiruutu neulepaidan kuviota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Haltiakummi. se mullekin tuli tuosta kuvioinnista mieleen. ihan hauska mielikuva :)

   Poista
 5. Hauska idea, villalangasta on moneksi, ei vain neuleisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) neuleita ei tosiaan ole syntynyt, niin nyt pitää keksiä niille langoille jotain muuta :D

   Poista