Sivut

perjantai 18. tammikuuta 2013

2013

Kun vuosi vaihtuu, on aika uusia kalenteri. Prosessi on aina yhtä haastava, vanha kalenteri on muuttunut niin tutuksi, uusista ei löydy sopivan mallista/kokoista/näköistä ja kun kalenterin saa vihdoin hankittua iskee horror vacui, tyhjän tilan kammo. Eli uutta kalenteria pitää mahdollisimman nopeasti ruveta muuttamaan vanhan kaltaiseksi täydentämällä sinne ensin työvuorot, sitten tapahtumat, syntymäpäivät, osoitteet ja mitä nyt keksiikin. Mutta tärkeintä on kuitenkin muokata kannesta mieleinen.


Tällä kertaa kalenterista tuli keväisen hempeä. En pystyny pitämään näppejäni erossa noista Papermanian uusista papereista. Stanssailin kanteen softiksesta numerot ja söpön tirpan myös. Paperien lisäksi koristeeksi tuli nappeja, teippejä ja vähän timangejakin. Ja takakanttakin piti vähän tuunailla. Kyllähän tällä nyt tämän vuoden porskuttaa eteenpäin.


6 kommenttia:

 1. Kaunis hempeä kalenteri!
  Kalenteri on kylä itselle älyttömän tärkeä ja houkuttaisi tehdä siitä enemmän omannäköinen. Oletko koristellut valmiin kalenterin kannet näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Henna :) tässä on tosiaan pohjana ihan valmis kalenteri. löysin tänä vuonna kalenterin, jossa on valmiiksi etukannessa sellainen muovitasku, johon voi vaihtaa kuvan. otin tuon "kannen" vaan kuvaamisen ajaksi tuohon kalenterin päälle kun muovitasku kiilteli vähän liikaa kuvatessa... :)

   Poista
 2. Vai, onpas ihanan pirteä. Hauska idea tuossa kalenterissa, että kannet on noinkin helposti tuunattavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Rosalii. jo parina vuonna olen ostanut tuollaisen "tuunattavan" kalenterin, nyt osaa sellaista jo etsiskellä kauppojen kalenteripinoista :)

   Poista
 3. Ai että miten namin näköinen kalenteri :)! Todella kliffa!

  VastaaPoista