Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

hulinaa ja ostoja

Vihdoin ja viimein alan olla toipunut viikonlopun messuiluista. Lompakko saa kyllä vielä jonkin aikaa tekohengitystä, mutta niinhän sen pitää hyvien messujen jälkeen ollakin. Pistetäämpä esille muutama kuva osasta viikonlopun ostoista. Onneksi mopo pysyi kohtalaisen hyvin lapasessa, vaikka tiukkaa tekikin. Haltiakummi kertoilikin jo aiemmin omista messukokemuksistaan, tässä minun versioni. Ostokset on aikasta samanlaisia kun kerran samat osastot koluttiin.
















Nämä messut poikkesivat sillä tavoin aiemmista, että ostin paljon enemmän valmiita tuotteita kuin tarvikkeita. Ehkä työpaikka tyydyttää jo kohtalaisen hyvin tarvikkeiden tarpeet ja nyt voikin sitten helpommin keskittyä ostamaan niitä muiden valmistamia ihanuuksia. Kätevä-messuilta jäi mieleen muhimaan tuo Design Alice A:n kukkapuu, eli tuo puinen hökötys kuvan vasemmassa laidassa. Kyseisen firman osastolla oli tehty niin ihania räsykukkia laitteella, että aloin himoita samanlaisia. Nyt vaan puuttuu enää ne räsyt. Mäykkyfanina piti napata Taikahalin osastolta Mauri-mäyris-pipo, sekä samaan sarjaan tietysti ihanan rouhea ja lapsekas mäykkyheijastinkin. Pyöreät napit yläreunassa taas ovat heijastavat nappikorvakorut Susikon osastolta. Ihan paras ostos. Korvakorut on olleet korvissa jo teatterissa sekä töissä ja vähän vapaallakin. Rakastuin. Kangaspaloja piti napata Kankaisen osastolta. Kyseinen kauppa on avaamassa myös nettikauppaa joulukuun puolella osoitteeseen www.ommellaan.fi. Veikkaampa, että joutuu joskus ehkä tilaamaan jotain. Västäräkki-heijastin oli muistaakseni taito-hämeen osastolta. Mittanauha-nauha sekä reunassa oleva haaraniittientekopakkaus taas löytyivät Klemmarikellarin osastolta. Aika löytöjä nekin. Edessä on vielä salmiakin tuoksuinen sydänsaippua ja ihan kaikkien alla näkyvät langat kuuluvat Poppelin osastolta hankittuun tarvikepakettiin, josta virkataan pöllökukkaro. Toivottavasti valmis tuote näkyy blogissa pikapuoliin.
 
















Nämä ihanat kaverukset löytyivät Onnela Designin osastolta. Kyseessä on A4-kokoiset julisteet, joille toivottavasti löytyy paikka jostain eteisen tai vaatehuoneen lähistöltä. Tai peilin vierestä. Ihania ovat.

Kyllä olivat taas messut, nähtävää ja koettavaa olisi ollut vaikka millä mitalla. Eipä yksi päivä taida riittää näiden kokemiseen, pitääpä miettiä voisiko ensivuonna messuilla kuluttaa useammankin päivän. Varsinkin tuo C-halli on ihan aarreaitta.

5 kommenttia:

  1. Noi korvikset oli kyllä tosi tosi tosi hienot, samoin kuin ne Susikon hauskat isot neulakorutkin - niitä täytyy kuikuilla jatkossakin! :)

    Ja sä niin nätisti kirjoitit, tai siis jätit kritiikin kirjoittamatta, että nyt mua melkein nolottaa... Ei pitäisi olla niin suuri suinen täällä blogimaailmassa *punastelee* Mutta onneksi mä oon jo iso tyttö, ja varmasti selviän tästä, samoin kuin bloginikin. Ja ainahan mä voin tulla sitten sulle messutyöntekijäksi, jos en selviäkään :D))

    Ihania oli sunkin ostokset, salmiakin tuoksun muistin taas tuon kuvan nähdessäni, ja toivottavasti Lahestakin löytyy poppanaa kukkien tekoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä sä kirjoitit niin nasevasti, että päätin itse keskittyä vaan tohon ostosten esittelyyn :) mun piti kommentoida sun blogin puolelle, mutta en saanut ajatuksesta kiinni niin että oisin saanut kaikki asiat avauduttua, niin se jäi. älä noloile :D

      Poista
    2. No en mä sitten jos sä käsket :)
      Ja olipahan tullut niin hyviä kommenttejakin, että päätin muutenkin olla noloilematta - niinhän se meni, ja toivottavasti sitten ensi vuonna taas jo vähän paremmin!

      Ja vieläkin, noi korvikset oli kyllä ihan huippuostos :D

      Poista
  2. Pöllökukkaro! Voi rähmä kun en sellaista nähnyt! Olen aikaisemmin ostanut vain tarvikkeita. Tänävuonna ostin pari valmistakin juttua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. messuilla oli niin huikeasti katsottavaa, että varmasti suurin osa jäi huomaamatta. mullakin jäi kaivertamaan parit jutut mitä näin muiden blogeissa mutten kuitenkaan messuilta bongannut...

      Poista