Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

pikkuapinaTätä korttia en ole muistaakseni vielä esitellytkään, vaikka se on valmistunut jo aikoja sitten. Vauvaonnittelukortti ihanasta eläinpaperista sopii vilkkaalle tytölle tai pojalle. Koristeet, siis napit ja nauhan sävyt valitsin tuosta taustapaperista. Ohutta organzanauhaa olen laittanut kaksi päällekkäin, näin värisävytkin sitten vähän tummenivat ja selkeytyivät. Vauvaonnittelu-tekstin leimailin itse ja tarkoituksella vähän vinksalleen. Olisi ehkä voinut olla vielä enemmänkin sekaisin.

7 kommenttia:

 1. Tosi ihana vauvakortti. Elaimet ja kirkkaat varit on aina pop!

  Oikeestaan tulin kommentoimaan noita 'vinksallaan' olevia kirjaimia. En olisi sita huomannut, ellet olisi maininnut. Nayttaa silta, etta oot aikamoinen perfektionisti, kun kaikki sun tyot on aina niin viimesen paalle ajateltuja ja viimeisteltyja :) Tuli sitten mieleen tallanen hauska kirja, jonka oon nahnyt kirjakaupassa: Wreck This Journal http://www.wreckthisjournal.com/?page_id=2

  Ihan siis jos joskus tuntuu, etta pitais oppia sotkemaan ja paastamaan irti siita perfektionismista - niin ja leimaamaan kirjaimia vinksalleen :) Aika hauska idea mun mielesta!

  P.S. Ite en oo viela uskaltanu...
  P.P.S. Ootko yhtaan ommellut lahiaikoina? Mielenkiinnolla odottelisin juttua kankaisista tuotoksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Strawbs :) olen tässä viimeaikoina kyllä alkanut tunnustaa (tunnistanuthan olen jo pidemmän aikaa) perfektionistin piirteitäni... naurattaa vieläkin kun ollessani kehystyskurssilla, viilasin taas kerran jotain yksityiskohtaa. opettaja tuli siihen viereen katsomaan ja kehui oikein hyvää lopputulosta. itse olin kuitenkin siinä vähän tyytymätön, vaikka tulos olikin kohtuullisen hyvä. totesin siihen sitten, että taidan olla vähän perfektionisti. opettaja vaan repesi nauruun ja sanoi, että "ai vähän" :D

   tuota wreck this journalia olen nähnyt muutamassa blogissa (ainakin hupsistarallaa-blogissa sitä täytettiin) ja itsekin olen harkinnut vähän. ahdistaa kuitenkin jo valmiiksi ajatus, jos sitä kirjaa pitää leikellä ja muuten tuhota ;)

   ompelukone nousi pöydälle viimeviikolla ja tein ihanan keväisestä kankaasta ostoskassin. valokuvailin sitä eilen, joten voisinkin yrittää saada kuvat esille viikonlopuksi :)

   Poista
 2. Ihana kortti, pirtsakat värit. Blogissani on tunnustus sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) sekä kehuista että tunnustuksesta :D

   Poista