Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

bolaTaas on yksi äitikoru lähtenyt uuteen kotiin. Tällä kertaa korun pohjana oli tuo kaunis bola-riipus, joka oli korun saajalla ollut käytössä odotusaikana. Bolariipushan helisee vienosti, kun sitä liikuttaa. Korua voi pitää odotusaikana pitkässä nyörissä, jolloin riipus yltää vatsanpäälle, jolloin sikiö kuulee helinän samalla tavoin kuin äidin sydämenlyönnitkin. Näin ollen oli melko luonnollista liittää tuo riipus sitten mukaan tähän koruun. Lisäksi koruun tuli lapsen nimen ensimmäinen kirjain sekä pyöreä savukvartsihelmi että fasettihiottu vuorikristalli. Nämä molemmat ovat jousimiehen horoskooppikiviä.

4 kommenttia:

 1. Voi että kun nämä lapsikorut ovat sitten ihastuttavia :) Pidän erityisesti tästä korusta tuon Bolan vuoksi, se kun jotenkin vaan hymyillyttää ja sydäntä lämmittää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) tuo bola oli kyllä erityisen kaunis, eipä se ihan hirveästi mitään kaivannutkaan rinnalleen kun on itsestään niin näyttävä :)

   Poista
 2. tämä on kertakaikkiaan kaunis koru! tämä sopisi minulle kirjainta myöten :D äitienpäiväkin lähestyy.. pitäisiköhän miehelle vinkata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) jonkun verran näitä koruja on tullut pyynnöstä tehtyä ja jos varastoista löytyy vanha bola-koru, niin mikä jottei sitä voisi vähän tuunata uuteen uskoon :)

   Poista