Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

heijastuksia

Varmasti joka toinen tämän kyseisen sydänstanssin omistaja on tehnyt sillä huopaisia heijastimia. Eli ei mikään uusi keksintö, mutta lopputulos on minulle jotain uutta. Ja tarpeellista, sillä talven ajan työmatkat ovat ajoittuneet pimeisiin aikoihin. Silloin on hyvä olla ylimääräisiä heijastimia.Nämä kyseiset heijastimet stanssasin 5mm paksusta huovasta ja päälle on silitetty heijastavaa kangasta. Oikeanpuoleisessa heijastusta on molemmilla puolilla, sillä kyseessä on heijastin, jonka voi laittaa takkiin roikkumaan. Vasemmanpuoleisessa taas on takana neula, jolla heijastimen saa vaikkapa hattuun tai takin rinnukseen kiinni.

12 kommenttia:

 1. Nuo huopaheijastimet on just parhaita, kun eivät kilise ja kolise, lisäksi ovat kivannäköisiä. Ite oon tehnyt jo varmaan toistakymmentä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh, sullahan on ollut oikein heijastintehdas siellä :D mulla tässä vasta ensimmäiset, nämä ois kyllä kivoja pikkulahjojakin, että voi olla jos syntyy vaikka muutama lisää..

   Poista
 2. Todella kivoja. Pakko itsekkin kokeilla tuota heijastin kankaan silittämis versiota. Meinasi muutama viikko sitten mennä hermot kun ompelin villakangasta ja heijastinkangasta yhteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos eimie. tuo silitettävä kangas taitaa ollakin tuollaiselle paksummalle huovalle (5mm) ainoa vaihtoehto. tai ainakin paljon hankalampaa olisi sitä saada kiinni ompelemalla..

   Poista
 3. Oi, tulipa söpösiä, ja niinhän se on, ettei heijastimia voi koskaan olla liikaa!! Täytyypä kehitellä siis jonkinlaisia kevät-heijastimia :)

  Ja itse olen muutes kiinnittänyt heijastinkankaan yleensä liimaamalla ihan tavallisella liimalla (erikeeper). Se pysyy hyvin huovalle liimattuna, mutta sen päälle ei kannata kiinnittää mitään pelkästään liimaamalla. [kokemuksen syvä rintaääni]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) heijastimia pitää kyllä tosiaan olla joka takissa omansa (tai parikin). ei niitä viitsi vaihdella.

   ja kiitos liimavinkistä. pitääkin kokeilla, josko se toimisi tarvittavalla tavalla. meillä on kyllä töissä myynnissä myös sellaista kaksipuoleista liimakangasta, joka siis ensin silitetään kiinni toiseen kankaaseen jonka avulla sen voi sitten silittää toiseen. sitäkin olisi tarkoitus jossain vaiheessa testailla...

   Poista
 4. Söpöt on! Itselläkin on ollut kauan mielessä tehdä vastaavanlaiset, mutta ei vielä ole saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Eeva :) lähetän vähän inspiraationpuuskaa täältä sinnepäin ;D

   Poista