Sivut

torstai 13. lokakuuta 2011

tuunailupuuhissa

Taas yksi ikuisuusprojekti selätetty. Minulla on nimittäin ollut tarkoituksena jo useamman vuoden maalata tuo ikean kenkäteline limen vihreällä maalilla. Jotenkin on tuntunut turhalta ostaa isoa maalipurkkia pientä maalausurakkaa varten, joten suunnitelmat jäivät toteuttamatta. Kunnes löysin biltemasta tuollaisen minimini-maalipurkin juuri sopivan väristä limenvihreää. Vihdoin pääsin aloittamaan tämän maalausurakan.Niin, tähän väliin kuuluisikin sitten kuvasarja siitä kuinka puoliksi maalattu kenkäteline lojuu kuukauden päivät ensin sohvan edessä, sitten eteisessä, seuraavaksi vaatehuoneen ovea vasten ja lopuksi hellan edessä. Eli niinhän siinä sitten kävi, että kenkätelineessä olikin hieman arvioitua enemmän maalattavaa pinta-alaa, ettei yksi purkki ihan riittänytkään. Se olikin mukava yllätys, varsinkin kun lähimpään Biltemaan ei ihan pyörällä päässyt.Loppu hyvin, kaikki hyvin. Onneksi veljelle tuli asiaa maalikaupoille päin ja sain kuin sainkin lisää väriä ja kenkäteline on takaisin omalla paikallaan pirteämmän värisenä.

7 kommenttia:

 1. Jei! Pirtsakka väri ja taas ihailen monitaitoista ja ehtiväistä Annaa :-D

  VastaaPoista
 2. kiitos ihana Mags :D väri on luonnossa vielä hauskempi. ihan limenvihreä, mutta jossain valossa näyttää välillä keltaiselta.

  VastaaPoista
 3. Minulla pyörii tuollainen ihan samanlainen Ikea-teline nurkissa, edellisen asunnon peruja. Maalaaminen piristi tuota kyllä kummasti ja auttaa siinäkin, ettei muuten käsittelemättömän oloiseen puuhun imeydy kengistä ihan kaikki kurat.

  VastaaPoista
 4. Sirisan: kiitos :)

  Aarnilintu: maalaaminen piristi kyllä ja taisin laittaa sen verran paksun kerroksen maalia, että teline myös tukevoitui reippaasti. enää se ei huoju niin paljoa kuin aiemmin

  VastaaPoista
 5. Kiitos ideasta, Anna! Samanlainen teline oli menossa kiertoon, mutta nyt tuli mieleen, että senhän vois maalata vaaleanpunaisella ja sijoittaa lasten leikkimökkiin! :-)

  Olet kyllä taitava, myös maalaamaan!

  VastaaPoista
 6. kiitos kiitos :) hienoa jos teidänkin teline saa uuden elämän :D

  VastaaPoista