Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2011

cranberry & apple

Lokakuun Sinellin DT-paketista paljastui Papermanian cranberry&apple -sarjan papereita, kukkia, nappeja sekä rusetteja. Aivan ensimmäiseksi syöksyin niiden kanssa ison pahvikirjaimen kimppuun.Päällystin kirjaimen vihreillä papereilla. Paperit sai kätevästi paikoilleen kaksipuoleisen liimakalvon avulla. Tuo liimakalvo on ainakin minulle uusi tuttavuus, toimii samalla tavoin kuin kaksipuoleinen teippi, mutta kalvon voi siis laittaa koko paperin alle. Koska paperiarkit olivat 15x15cm ja kirjain taas noin 20cm korkea, niin paperin katkokohdan peitin satiininauhalla. Tähän kohtaan olikin sitten hyvä kasata tuollainen röykkiö kukista, napeista, rusetista ja sideharsosta.Pahvikirjain ja sen koristeluun käytetyt tarvikkeet ovat kaikki Sinellistä. Ainoastaan sideharso, haaraniitit ja vihreä satiininauha löytyivät omista nurkista.Paketissa oli mukana myös Fiskarsin leimasinpyörä joulupakettileimasimella. Tiesin, että Haltiakummi omistaa kyseisen leimasimen, joten tiedustelin käyttökokemuksia. Sain kuulla, että leimasinpyörän käyttö on erityisen helppoa ja vaivatonta. No innoissani rupesin tietysti askartelemaan ja nopeasti menikin sormi suuhun, kun rupesin leimasinpyörää kasaamaan. Käyttöohjeitahan ei tietenkään lueta, mutta vihdoin ja viimein sain leimasimen käyttökuntoon kun löysin youtubesta tämän hyvän videokäyttöohjeen. Tähän korttiin rullailin sitten koko taustapaperin täyteen noita joulupaketteja. Hyvää joulua -tekstin alle pistin vähän sideharsoa, jonka värjäsin leimasinpyörässä olleella punaisella musteella. Lisäksi vähän kukkia ja nappeja.Myös kortin sisäpuolelle laitoin parit paketit. Tässä kuvia ladatessani tajusin, että olisihan myös kortin kääntöpuolen voinut leimata täyteen paketteja, mutta nyt tähän korttiin taustasta tulikin simppeli ja vähän ehkä tylsähkö.

Tässäkin kortissa käytetyt paperit sideharsoa ja haaraniittejä lukuunottamatta Sinellistä. Tai itseasiassa taitaa olla, että nuo haaraniititkin on joskus pitkä aika sitten hankittu sieltä.Toinen kortti onkin sitten ehkä epileptikon painajainen. Paperin ja kukkien värit, tumman vihreä ja valkoinen muodostavat aika rankan kontrastin ja paperi tuntuu jopa vilisevän vähän silmissä. Tietysti piti tätä efektiä korostaa vielä lisäämällä vihreitä ja valkoisia kukkia sekä nappeja ja tuo rankan punainen teksti.Sisäpuolella käytin paperia, jossa kuviot ovat samat mutta värit toisinpäin.Myös kääntöpuolella jatkuu sama teema. Napit sentään käänsin yksivärinen puoli ylöspäin enkä niin että niissä olisi ollut vielä pilkut päällä lisäämässä sekavuutta. Tämän kortin kaikki materiaalit löytyvät myös Sinellistä.Viimeinen kortti on vähän hillitympi versio tuolla Fiskarsin leimasinpyörällä. Tällä kertaa pistin tuota kuviota vain yhtenä boordina ja kuvion pilkkujen kohdalle pistin napit.Kääntöpuolella on ihanaa pilkkupaperia.Viimeiseksi koristelin vielä paperikassin. Tässäkin sama leimasinkuvio saneli aika pitkälle myös kassin värityksen, enkä laittanutkaan siihen muuta kuin punaiset rusetit ja hyvää joulua -tagin.Tällaisilla korteilla ja tuotoksilla tällä kertaa. Kyselkää, jos on epäselvyyttä esimerkiksi noista materiaaleista. Muun DT-porukan tuotoksia voi kurkkia vaikkapa Sinellin blogin puolelta.

Ps. Oletteko jo kuulleet, että saamme ensikuussa tänne Lahteen myös oman Sinellin Kauppakeskus Karismaan?

3 kommenttia:

 1. Oi, aivan upeita kortteja olet tehnyt! Ja kauniisti koristellut tuon kassin! Ihania :) Pitäisi kai itsekin jo alkaa tuo korttien tekeminen, ettei jää ihan viimetinkaan :)

  VastaaPoista
 2. upeasti tuunattu tuo iso kirjain!! ihania kortteja!! =)
  toivottavasti törmätään karismassa... ;)

  VastaaPoista
 3. Eeva: kiitos :) mulla taitaa ainakin joka vuosi jäädä ihan viimetinkaan tuo omien joulukorttien teko, vaikka kuinka muka jo hyvissä ajoin suunnittelisin...

  SannaS: kiitos paljon. eiköhän me siellä törmätä ;)

  VastaaPoista