Sivut

perjantai 29. lokakuuta 2010

alohaTällaisen kortin pistin mukaan kun lähetin pari viikkoa sitten arpajaispalkintoa. Myös tässä kortissa oleva paperi on Lidlistä kesällä ostetusta paperikosta. Noiden kukkien pinta on kohollaan, joten en lähtenyt paperia kovinkaan paljoa käsittelemään. Lisäsin ainoastaan napit ja tekstin.

8 kommenttia:

 1. Ihana! Mä niin pidän napeista ja olen itsekin käyttänyt niitä aika paljon korteissani (oikeastaan enemmän kuin kukkia). Kaikista ihaninta on kun jo edesmenneen mummon talteen laittamista napeista löytyy korttiin juuri se oikea :)

  VastaaPoista
 2. kiitokset kaikille :)

  Paperia ja lankaa: mäkin olen nyt viimeaikoina innostunut ihan valtavasti noista napeista, niitä tungen joka korttiin melkein. sopivat ainakin omasta mielestäni. sulla onkin kiva tilanne, kun saat kortteihin tietynlaista tunnearvoa ja historiaa vanhoilla napeilla :)

  VastaaPoista
 3. Korttisi ovat ihania! Mutta entäs nuo sinun tekemäsi korvakorut edellidessä päivityksessä... olen ihan kateudesta vihreä :O aivan sika ihanat :)

  VastaaPoista
 4. kiitos Riikka ja kiitos Pioni :)

  VastaaPoista
 5. Wau, napit tuossa on ihanat, ihan samat sävytkin kuin kortissa muuten. Tuo paperi on niiiiin ihanaa, olen itsekin tehnyt siitä jo kaksi korttia. Ei se paljon koristusta kaipaa. Harmittaa, etten ymmäränyt niitä lehtiöitä useampaa ostaa silloin.

  VastaaPoista
 6. kiitos -maiju- :) mua harmittaa ihan sama juttu, siis ettei tullut ostettua enempää noita papereita. no mutta eiköhän niitä vielä tule uudelleenkin myyntiin. napit tosiaan sattui löytymään juuri sävysävyyn, niin ei muita koristeita paljon kaivannutkaan

  VastaaPoista