Sivut

lauantai 16. lokakuuta 2010

ruskean eri sävyjäTässä heti perään toinenkin alkoholimusteilla taiteiltu kortti. Tästä tuli väreiltään ihan valtavan kaunis ja kun nauhalaatikosta löytyi vielä ihan samaa sävyä oleva satiininauha niin kortin värimaailma oli sillä selvä. Kortti on kuva-aiheensa puolesta ehkä sopiva vauvaonnittelukortiksi, vaikkakaan värit eivät ole sieltä hempeimmästä päästä. Ehkä tällekin löytyy vastaanottajansa vielä joskus.

12 kommenttia:

 1. Ovat kyllä aivan ihania nämä alkoholimusteilla tehdyt taustat ja niistä valmistamasi kortit! Ihan kutkuttaisi itsekin kokeilla :) Ehkäpä joskus... Mutta tosiaan, ihania!

  VastaaPoista
 2. Hurjan kaunis! Murretut sävyt iskee aina! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti! Ihana leimasin! Tiedtkö kenen valmistama tai mistä olet sen ostanut? Juuri joku tuon tyylinen on ollt vähän hakusessa vauva kortteja ajatellen...

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kortti! Ja vinkkauksena sellainen, että tämän hetken äippäpaketin väritys on hieman tuohon suuntaan - joukossa on vahvaa keltaista, murrettua vihreää ja ruskeaa. ;)

  VastaaPoista
 5. Sinikka: kiitos, itsekin tähän taisin vähän hurahtaa.. huh, kunhan ylimääräistä rahaa (jostain) ilmestyy pitää laittaa vakavasti harkintaan josko alkoholimusteita tilaisi.. niihin saisi kyllä omaisuuden kulumaan, joten asiaa on mietittävä :D

  Laura: kiitos, murretut on munkin mieleen

  emilia-: kiitos, leimasimesta tykkään itsekin. tämä ei kuitenkaan ole minun omani, vaan se on leimattu mirkalta. mirka pitää kivaa blogia Uuden kuun aikaan, kysäisepä häneltä jos muistaisi mistä ja kenen leimasin on kyseessä..

  Mags: kiitos :D

  Riikka: kiitos myös sinulle. tuon vinkkauksen jälkeen näyttääkin siltä, että kortin väri osui kivasti juuri tähän syksyyn..

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita sekä tämä että edellisen postauksen kortti! :)

  VastaaPoista
 7. Tää on niiiiin hieno! Ihailin tätä jo Fb:ssa aiemmin. Ei vauvakorttien tartte aina olla vaaleanpunaisia tai -sinisiä. Miks ne aina on??? Kaupoissa meinaan. Tämä on JUST HYVÄ! :)

  VastaaPoista
 8. UPEA UPEA UPEA!!! WAU WAU WAU!!! Mahtavat värit!! =)

  VastaaPoista
 9. kiitos kiitos Annika, Lennu ja SannaS :D

  VastaaPoista
 10. Tää on niin ihana!!! Jos mulle joskus syntyis vauva, niin olisin ihan liekeissä (heh) tällääsestä kortista!

  Oot taas teheny vaikka mitä upeeta! Tuosta sinisestä kortista tuli sateenkaari kala- kirjat mieleen :)

  VastaaPoista
 11. Marika, kiitos, kiva kuulla että sopisi siihen tarkoitukseen :D nyt taitaa olla mulla vauhti päällänsä kun syntyy kaikenlaista...

  VastaaPoista