Sivut

perjantai 15. lokakuuta 2010

alkoholilla läträystäViimeviikonloppuna pääsin testailemaan Mirkan alkoholimusteita, joilla läträämällä saa kivasti tehtyä vähän räväkämpiä taustoja kortteihin. Minähän innostuin näistä(kin) ihan valtavasti ja erilaisia taustoja olisi syntynyt vaikka kuinka paljon. Tässä ensimmäinen, siniselle taustalle on embossattu hopeisella tuo kala ja kortiksihan se päätyi pikimmiten. Mielestäni ei kaivannut kaveriksi muuta kuin tuon hopeisen metallipaperin johon punsseloin onnea-tekstin. Lisäksi naputtelin reunoja vähän kolhuille.

13 kommenttia:

 1. WWWAAAUUU!!! Ihan mielettömän upee!!! =)

  VastaaPoista
 2. No ohhoh! Tuo on oikeasti todella upea!!!

  VastaaPoista
 3. Tulipas siitä todellakin hieno!

  Nyt tiedät kohteen niille veronpalautuksille. Alkoholimusteet epäilemättä... ;)

  VastaaPoista
 4. kiitos Mirka. joo, niille rahoille on jo runsaasti käyttökohteita.. ;) saattaa olla että tänään jo vähän vilkuilin noita musteita finstamperin nettisivuilta.. voitais pitää sellainen tapaaminen jossa opeteltais vähän tilaamaan ulkomailta.. sen vois pitää toki vasta sitten kun mun visalla olisi vähän limittiä.. :D

  VastaaPoista
 5. Siis mikä kortti, WAU. Kyllä alholimuste on ihmeellinen aine, aivan huikeita korttipohjia saa aikaiseksi:) Embossattu kala on juuri oikea valinta tähän pohjaan:)
  Muutenkin olet ahkeroinut kasapäin kaikkea kaunista sitten viime käyntini. mm. aivan huikeita koruja!
  Oikein harmittaa, että elämäni on tällä hetkellä enemmän kuin hektistä, enkä jouda millään katsastelemaan kaikkia ihastuttavia postauksia, joita mm. juuri sinä teet:)

  VastaaPoista
 6. Iso kiitos sinulle Maaret :D itsekin villiinnyin kyllä tuosta alkoholimusteesta, ja toivottavasti joskus saan näitä itsellekin hankittua... käännä ihmeessä tuo hektisyys mahdollisuudeksi: kun pääset tutkailemaan blogeja, niin näet kerralla useampia ihanuuksia :D ainakin itse toivoisin että lemppariblogini päivittyisivät ahkerammin, joten tällä voisi saada samanlaisen mielikuvan :D

  VastaaPoista