Sivut

maanantai 11. lokakuuta 2010

onnea onnea

Heti aamupuhteiksi päätin arpoa voittajan kassille ja pikkupussukalle. Vastauksia tuli ihan mielettömästi. Kiitos kaikille osallistuneille. Koska suosio oli ilahduttavan iso, päätin sen kunniaksi lisätä jokaiselle vielä yhden "arvan", eli jos oli osallistunut yhdellä arvalla saikin kaksi ja niin edelleen.

Kaikki kommentit olivat ihanan kannustavia ja sainkin paljon vinkkejä uusiin postauksiin. Pussukoiden ohjeen laitoin ainakin listalle, samoin on tulossa ohjetta origamiperhosiin (sitä on toivottu joskus aiemmin). Neuleitakin on alkanut pikkuhiljaa syntyä, kun syksyllä taas vähän neulotuttaa. Mitään isoa en kyllä ole vielä uskaltautunut suunnitella, mutta pieniä neulomuksia on varmasti tiedossa. Uusia asioita ja tekniikoita on myös tarkoitus kokeilla. Ihan lähiaikoina on tulossa ainakin lasinsulatuskurssin satoa, talvella tai keväällä todennäköisesti jotain tuotoksia ikoninmaalauskurssilta ja huovuttuvaa lankaakin olisi tarkoitus testata. Että tällaiset ainakin. Ja kokeilen varmasti jonkinlaista brodeerausta ja ompeluksien sekä helmien yhdistelyä. Olen kuitenkin aika hitaasti lämpiävä, joten kaikkea en voi luvata ihan tälle kuulle. Mielessä ovat kyllä, mutta toteutukset saattavat odottaa itseään.

Paljon löytyi myös ihania blogeja teiltä kommentoijilta. Kaikissa vierailin ja tulen varmasti vierailemaan vielä tulevaisuudessakin. Moni ei varmasti ole ajatellutkaan sitä, että kommenttien kautta uudet lukijat löytävät tehokkaasti teidänkin upeat bloginne. Se on ainakin minulle yksi tehokas tapa löytää uutta ja mielenkiintoista luettavaa, eli rohkeasti kommentoimaan vaan.

Ja niin, se tärkein eli arvonnan voittaja vielä. Tällä kertaa onni suosi Anna-Kaisaa Sohvannurkassa-blogista. Suuren suuret onnittelut, laitathan yhteystietoja minulle sähköpostiin niin saadaan palkinto postiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti