Sivut

torstai 5. elokuuta 2010

mustaa niin mustaaTällaisen mustan setin pyöräytin jokin aika sitten. Rannekorun malli on vanha tuttu, mutta rinnalleen se sai kaulakorun sekä korvakorut. Mietin ensin, että olisin tehnyt kaulakorun kokonaan noista mustista onyx-helmistä, mutta tulin kuitenkin toisiin aatoksiin. Kun helmiä on vain kaulan puolella, tulee korusta vähän kevyemmän oloinen. Onyx-helmien lisäksi koruissa on käytetty balin ja sterling-hopeaa.

12 kommenttia:

 1. Onpa kauniita! Ihania noi kolikot :) Helmet pelkästään kaulakorun etupuolella tekvät tuosta tosiaan kevyen oloisen. Mistä ostat ketjut koruihin? Vai punotko itse?

  VastaaPoista
 2. Onpa herkullisen malliset onyxit. Koko setti muutenkin kaunis. Onyx on mun lempparikiviä - no, koska on musta :D

  VastaaPoista
 3. nellen: kiitos :D näissä koruissa on pelkästään lempparimallisia helmiä, sekä kolikot että rondellit on mun suosikkeja :D tässä käytetty ketju on ostettu satuhelmestä.

  Rilla: kiitos myös sinulle :D onyx on kyllä nätti. ehkä sen upea kiilto tekee siitä vielä muita tummia helmiä kauniimman.. :)

  VastaaPoista
 4. Nää sun korut on aina yhtä kauniita :)

  VastaaPoista
 5. Musta on ihana ja aina muodikas!
  Ihana setti näistä onyxeistä on tullutkin :)

  VastaaPoista
 6. Näyttävät ja todella käytettävän näköiset korut. :)

  VastaaPoista
 7. Mitäs sitä "vanhaa" hyvää mallia tarttis muuttaa. Erilaisilla tai eri värisillä helmillä koru saa uuden ilmeen ja toisaalta jokainen kantaa korunsa eri tavalla (olen edelleen sitä mieltä, jos tässä nyt itseäni toistelen).

  Kauniit korut, kaikkea sopivasti hyvässä suhteessa! Tykkään itse myös käyttää koruissa niska puolella ketjua niin eteen saakin sitten laitettua vaikka vähän jykevämpää kamaa!

  VastaaPoista
 8. Aivan upea setti jälleen! Tosi tyylikäs! =)

  VastaaPoista
 9. Tyylikäs setti :) tykkään.

  VastaaPoista
 10. Riikka: kiitos :D mulla on ainakin se, että niitä simppeleimpiä koruja tuleekin käytettyä...

  Pioni: kiitos. tuo on kyllä totta mitä sanoit, että jokainen kantaa korunsa eri tavoin. toiselle jotkut tietyt korut ovat kuin nenä päähän ja toinen taas samoissa koruissa näyttää lapselta, joka on käynyt äitinsä korurasialla..

  kiitos myös teille Riikka ja Tanja :D

  VastaaPoista
 11. Nää on ihanat! Tykkäisin kovasti!

  VastaaPoista