Sivut

tiistai 10. elokuuta 2010

vihreitä timanttejaTässä kortissa pääosassa ovat nuo ihanat paperit. Paperien kuosi on mielestäni vähän retro, mutta värit kuitenkin ihanan pirtsakat ja nykyaikaiset. Aika samalla linjalla mennään, kuin tässäkin. Nyt vaan kortti on kallistettu kyljelleen. Valkoisella paperilla saa mielestäni melko erivärisetkin kuosit rajattua kivasti, niin että ne sopivat yhteen. Niinkuin nyt vaikka nämä. Tässäkin kortissa oli pakko saada käyttää noita uusia vihreitä timantteja, kun ovat niin ihaneja.

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Kiva vinkki tuo valkoisella rajaaminen. Itsellä kun noita papereita ei niin kamalasti ole, saa tuolla tavalla sovitettua erityylisiä yhteen.

  VastaaPoista
 2. Yksinkertaisuudessaan kaunis kortti! Värit tekevät siitä jotenkin sievän, mutta nuo selkeät linjat tekevät siitä samalla tyylikkään. Onko tuo onnittelu leimattu? kiehkuraisena se on oikein kaunis. Ja kyllä nuo timangit on ihan ehdottomat! :)

  VastaaPoista
 3. Henna: kiitos. joo, saman olen huomannut itsekin, että kaikentyyppiset paperit saa kivasti sopimaan yhteen kun rajalla on valkoista. eivät mene sellaiseksi puuroksi. vähän kyllä haaveilen taidosta osata sekoitella noita papereita ilman sellaista eroittajaa, kuten monet upeat kortintekijät tekevät :D

  Haltiakummi: kiitos myös sinulle :) puit sanoiksi miltä tuo kortti minustakin näyttää.. ehkä selkeä linja on sitten kuitenkin se minun juttuni.. joo, tuo onnea-teksti on tosiaan leima. sain muutamia tuollaisia tekstejä leimattuna Koukussa Kortteihin -sivuston kautta. en tiedä mistä tuota leimaa voisi hankkia, jos tietäisin niin haluaisin kyllä itsellekin samanlaisen.

  VastaaPoista
 4. upea, tyylikäs kortti ja tosi kauniit paperit;)tykkään kovasti kuten muistakin korteistasi ja koruistasi...

  VastaaPoista
 5. Onpas yksinkertaisen kaunis ja kivat värit!

  VastaaPoista
 6. bigM: ihana kuulla :) kiitos paljon

  Tanja: kiitos, monesti kun ei yritä liikoja, niin saa tosi kivaa aikaiseksi :)

  VastaaPoista