Sivut

maanantai 9. elokuuta 2010

cup cake

Aloitetaampas vähän väärästä päästä. Tämä kortti on tehty uusimpaan P*skikseen, jossa haasteena on tällä kertaa kortti jämäpapereista. Kortissa käyttämäni paperit ovat kaikki kuitenkin uusimpia hankkimiani papereita. Yllättävää, eikö vain. Siksi tämä esittely alkaakin lopusta. Lauantaina sain valtaisan inspiraation ja kortteja syntyi kuin liukuhihnalta. Kaikkeen syynä nämä herkut uudet paperit. Kun askartelupuuska oli melkein ohi, lainehti pöytä paperisilpusta. Niistä ylijääneistä silpuista kokosin vielä tämän viimeisen kortin.Ajattelinkin, että tämä viikko voisi olla annan aarteissa korttiviikko. Jos et siis korteista välitä, poikkea uudestaan sanotaanko vaikkapa ensi viikon keskiviikkona. Silloin esittelen jotain uutta ompelurintamalla. Korteista pitävät saavatkin sitten herkkua koko viikon, ajattelin esitellä nämä uudet kortit tämän viikon aikana. Tämän ylemmän kortin taustapapereista voitte jo päätellä tulevien korttien vähän värimaailmaa.

Lopuksi tarvisin vielä vähän teidän apuanne. Olen aiemmin tehnyt kortteja vain tarpeeseen, eli kun on ollut syntymäpäivät tai muu muistamista vaativa tilanne. Nyt kuitenkin kortteja syntyi yli oman tarpeen. Ajattelin siksi lisätä sellaisten vielä käyttämättömien korttien perään tunnisteeksi jonkin, jolla erottaa nämä käyttämättömät kortit. Itsehän ne erotan, mutta lähinnä siksi kun minua joskus pyydetään tekemään kortteja, niin löytäisi helposti jo valmiit käyttämättömät kortit. Ne olisi helppo näyttää blogin kautta jos kyselijä ei pääse niitä paikanpäälle katselemaan. Eli millä sanalla voisin nämä erotella? Omat aivot lyö niin tyhjää tämän kanssa, joten jos pannaan useammat päät yhteen, niin luulisi tulosta syntyvän.

9 kommenttia:

 1. Suloinen kortti! Munkin pää on aika tyhjä... miten olisi vapaana olevat, vailla omistajaa tms.? :/

  VastaaPoista
 2. kiitos Riikka :D noistahan päästään jo alkuun.. vailla omistajaa voisi olla koruille ja muille aarteille (jos niitä joskus syntyy ylimääräisiä), mites olisi korteille vailla vastaanottajaa?

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniita kortteja. Tuo hiirikorttikin on niin söpö! :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on samoja papereita, ne ovat tosi ihania. Innolla odotan mitä olet saanut niistä aikaan. Minä käytin samaisia papereita kun tein tytölle pienen aarrearkun decoupage tekniikalla. Niistä syntynee vielä korttejakin :)

  VastaaPoista
 5. Vailla vastaanottajaa kuulostaa tosi kivalta :) Tai jos nyt vaan heittelen jotain vaihtoehtoista niin miten olis kotia vailla, ylituotantoa, hyvään kotiin....tms...Vaikeeta :)

  VastaaPoista
 6. Fressi kortti, tykkään valkeasta pohjasta ja muista väreistä sekä koristeista.

  VastaaPoista
 7. -Janzqu- : kiitos :D

  Paperia ja lankaa: kiitos, kävinkin kurkkimassa tuota sinun lumoavaa aarrearkkua :D nuo paperit kyllä inspiroivat vaikka mihin..

  emilia- : tiedän, vaikeeta vaikeeta :D vailla kotia voisi sopia muille.. olisikin hyvä että ne löytyisivät peräjälkeen tuosta luettelosta.. joojoo, hyviä ideoita, kiitos.

  Viipula: kiitos myös sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kortteja olet taas väsäillyt, tuskin täältä malttaa poissa olla :)

  Mites olis "vapaana postitettavaksi"?

  VastaaPoista
 9. kiitos Tanja. kyllä täällä saa notkua niin paljon kuin jaksaa ;) tuokin ehdotus on tosi hyvä. kyllä tätä kautta joku muotoutuu omaan suuhun (tai siis omaan blogiin) sopivaksi.. :D

  VastaaPoista