Sivut

lauantai 14. elokuuta 2010

simppeliäHuh, tämän kortin kanssa mietin pitkään viitsinkö edes täällä esitellä. Laitetaan se nyt kuitenkin tähän väliin, sillä potentiaalia tässä on vaikka mihin. Itse en vaan korttia saa jatkettua tämän valmiimmaksi. Tavallaanhan tämä on jo valmis kortti, mutta toisaalta tuntuu että tästä puuttuu jotain olennaista. Vai puuttuuko sinun mielestäsi? Ja jos puuttuu, niin mitä?

13 kommenttia:

 1. Minusta siitä ei puutu mitään. Tykkään simppelistä!

  VastaaPoista
 2. kiitos Outi :D ehkä oma silmä vaan tarttui siihen, että on jo vähän liiankin simppeliä omaan tyyliin.. :D

  VastaaPoista
 3. Minä puntaroin monesti tuon saman asian kanssa: onko tämä liian pelkistetty ja yksinkertainen kortti.. Mutta tuo sinun korttisi ei sitä kyllä ole. :)

  VastaaPoista
 4. minusta siitä ei puutu mitään, oikein kaunis kortti. niinkuin kaikki muutkin viikon mittaan esittelemäsi kortit ovat olleet. Nuo paperit on niin kauniita, ihan pakko kysyä että mistä noi suloisia papereita oletkaan löytänyt? :)

  VastaaPoista
 5. Tuonne vasempaan ylänurkkaan voisi lisätä nappeja, silloin tästä tulisi ehkä vieläpä annamaisempi :))

  VastaaPoista
 6. Outi: me tarvittais varmaan joku arviointiraati, joille aina esittää korttia, kun itse on sen kanssa jumissa..

  Henni: kiitos paljon myös sinulle :D nuo ihanaiset paperit tuli mukana kun ostin kaupasta Cardmaking & Papercraft -lehden. Näyttäis olevan August-numero, eli saattais löytyä vielä kaupoista jos vaikka haluaisit itsellekin samoja papruja...

  Haltiakummi: kiitos vinkistä :D mäpä taidan koittaa tota nappi-ideaa, jos laatikoissa vaikka sattuis olevan sopivia...

  VastaaPoista
 7. Hih! No raatia ei ole, mutta se antaa kyllä tosi paljon, kun saa kommentteja blogiin ja voi sitäkin kautta kysellä ihmisiltä ja tietysti KK:sta.

  VastaaPoista
 8. Koko viikon korttejasi ihasteltuani oli pakko itsekin kokeilla kortin tekoa näistä papereista, kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
 9. Ei puutu mitään. Se on kaunis, pelkistetty ja tyylikäs ihan tuollaisenaan.

  VastaaPoista
 10. Outi: tuo on kyllä totta, että blogin kautta saa tosi paljon vinkkejä ja neuvoja. ja oppii muilta asioita, joista ei ole itse aiemmin kuullutkaan.. :D ja KK on ihan parasta mitä mun kortteiluharrastukselle on tapahtunut :D

  Paperia ja lankaa: hih, koko viikon kun olen näillä papereilla antanut siedätyshoitoa, niin hyvä että innostuit itsekin.. kävinkin jo kurkkimassa ja valtaisan hienolle näytti sinunkin versiosi :D

  Rusina: kiitos paljon :D

  VastaaPoista
 11. Mä oon kans tosi onnellinen, että löysin KK:hon. Aivan huikean ihana juttu!

  VastaaPoista
 12. Minusta se on yksinkertaisuudessaan erittäin kaunis!

  VastaaPoista