Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2012

mäykky ja sen kaveriSain vihdoin ja viimein ommeltua itsellekin tällaisen kauppakassin. Näitähän on jo muutama syntynyt, mutta kaikki ovat lähteneet uusiin koteihin. Kassihan on ommeltu ihan tavallisen marketin muovipussin kaavoilla. Tämän vuoksi se onkin varsin tilava, toisin kuin ne sellaiset littanat kangaskassit. Tätä tilavuutta yritin tuohon alempaan kuvaankin saada esille, mutta en tiedä näkyykö se siinä nyt juurikaan. Ja kangasvalinta on kyllä ihanista ihanin. Noista söpöistä mäykyistä tekisi mieli tehdä vielä kaikenlaista, kun vaan osaisi päättää että mitä.

20 kommenttia:

 1. Ihana, mullakin olis tarkoitus tehdä tuolla kaavalla kassi kun vaan ehtis. Tuli vastaan sitä samaa kangasta anttilassa mistä sinä teit sen ihanan kassin kans, niin olihan sitä pakko ostaa. Joten sori, mutta pakko matkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihhii, saa matkia :) se kangas olikin kyllä varsin ihanaa <3

   Poista
 2. Tämä on kyllä supersuloinen. Ihanat mäykyt :) .

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköinen kassi! Söpön koirakankaan ja muovipussikaavan yhdistelmä näyttää mukavan rennolta, tykkään kovasti ^__^

  Ihailin erityisesti myös edellisen postauksesi seiloririntakorua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) rento tuosta tulikin ja kassin malli on varsin hyvä ihan jo tilavuutensa vuoksi. söpöt mäykyt toki tuo siihen lisää plussaa :)

   Poista
 4. Tosi ihana!
  Pitäis saada aikaiseksi tehdä jotain tuollaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos :) toivottavasti inspiraatio nyt iski :D

   Poista
 5. Ihana mäykkykangas;) meillä tuollaiselle kassille olisi käyttöä oman mäykyn tavaroita kuljettaessa... pitäis varmaan tehdä itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. tee ihmeessä, mäykyn tavarat sopis tuonne kuin nenä päähän :)

   Poista
 6. Toi kassi malli on kyllä niin houkutteleva. Kunhan sopiva kangas kävelee vastaan, niin tuota on varmasti pakko kokeilla. Sulla kangas on kyllä tosi hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään kyllä itsekin ihan valtavasti tuosta kankaasta. ja ilmeisesti muutkin, sillä kavereilta on jo pari lisätilausta tullut ;) kiitos paljon :)

   Poista
 7. Hieno kassi, kangas on ihanan pirteä :)

  VastaaPoista
 8. Mistä olet kehittänyt tuon kassin kaavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kassin kaavathan on otettu s-marketin muovipussista :D eli tavallinen marketin kauppakassi leikataan vaan puoliksi ja avataan ihan auki. itse jouduin tämän kassin kohdalla kaventamaan pussia molempien kahvojen kohdalta noin 1,5cm, sillä muuten kaava ei olisi mahtunut kahteen kertaan kankaan leveyteen :)

   Poista
 9. HEI!
  Blogissani on meneillään pienimuotoinen arvonta, mikäli haluat osallistua, katso osallistumiskriteerit ja palkinnot osoitteesta:
  http://gerberan.blogspot.com/2012/03/arvonta.html

  ♥:llä Laura

  VastaaPoista
 10. Ihana kassi! :) tämähän houkuttelee kaivamaan esille saumurin kaapista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Jonna :) saumuri esille ja surauttelemaan vaan :)

   Poista