Sivut

perjantai 30. heinäkuuta 2010

turkoosiaMuistattehan tämän kaulakorun? No, se löysi uuden kotinsa ystäväni luota aika pian kun olin sen blogissa esitellyt. Nyt tuli kuitenkin aika, kun koruun tarvittaisiin myös korvakorut. Ajattelin että joutuisin tyytymään johonkin yksiväriseen turkoosiin, sillä minulla ei noita korussa käyttämiäni lasihelmiä ollut enää jäljellä. Onneksi kuitenkin kurkkasin omakorun nettikauppaan, jossa lasihelmien joukosta löytyivät nämä korvakoruissa käytetyt helmet. Eiväthän nämä laadullisesti ole aivan samaa tasoa kuin kaulakorussa, mutta menevät täydestä kuin väärä raha, sillä korut eivät kuitenkaan ole päällä aivan vierekkäin.Muina materiaaleina korvakoruissa ovat balin ja sterling -hopea, sekä swarovskin kristallit. Tästä koneen ruudulta näkyy, että olen tainnut muokata nuo kuvat värillisesti ihan päin honkia, eiköhän niistä kuitenkin näy kaikki tarpeellinen.

12 kommenttia:

 1. Ihanan väriset helmet ja nätit korvikset nuo, vaikka väritys kuvassa mättäisikin. Ja kurkkasin sen kaulakorun, niin todellakin luulisi, että samat helmet kyseessä!

  VastaaPoista
 2. kiitos Leonida. kyllä nuo todella lähellä ovatkin noita alkuperäisiä helmiä. silloin vain ostin ne ihan liikkeestä, niin sain itse valkata ns. parhaat päältä. siksi ehkä nämä vaikuttivat vähän huonompilaatuisilta...

  VastaaPoista
 3. Vallan upeasti passaa kaulakorun kaveriksi :) kaunis ja herkkä setti... tykkään :)

  VastaaPoista
 4. oi miten ihanan väriset ja niin kauniit! kaulakoru oli myös nätti :)

  VastaaPoista
 5. Käyvät kyllä todella hyvin yksiin kaulakorun kanssa! Hienostunut sävy näissä helmissä.

  VastaaPoista
 6. Kauniit korvakorut. Jos rinnalle laitettaisiin yksivärinen turkoosi lasihelmi olisi ero kuin yöllä ja päivällä, tämän helmen elävyys on hurmaava!

  Onko ammattisalaisuus vai saanko kysyä mistä balin hopeasi hankit? Balin hopea tekee koruihin mukavan lisän ja haluaisin itsekin päästä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 7. Suloiset ja jotenkin niin kesäiset. Tulee aurinkoinen Välimeri mieleen.

  VastaaPoista
 8. Mags: kiitos. kyllä näistä taidettiin tykätäkin :)

  Pioni: kiitos paljon :D eipä tuo taida olla mikään ammattisalaisuus, kun balin hopeita saa melkeinpä kaikista suomalaisista nettikaupoista. joskus olen ollut myös mukana helmetin kimppatilauksissa, joissa tilailtu bali handmadesta... :)

  Riikka: kiitos myös sinulle. mulle jo pelkästään turkoosi värinä tuo samanlaisen mielleyhtymän :)

  VastaaPoista
 9. Viipyilin sivuillasi pitkän tovin, ihastelin toinen toistaaan kauniimpia korujasi:)Teet kyllä mahdottoman hyvällä maulla kaiken, minkä täällä esittelet!
  Sattumanvaraisesti näiden korvisten kohdalla pysähdyin kommentoimaan, vaikka olisin voinut tehdä sen missä kohtaa tahansa, NAUTIN suunnattomasti kaikesta näkemästäni!

  VastaaPoista
 10. Maaret: iso kiitos ihanista kehuistasi :D menen ihan sanattomaksi, mutta rohkaistuna on hyvä jatkaa uusien käsitöiden pariin...

  VastaaPoista