Sivut

tiistai 20. heinäkuuta 2010

babySain pyynnön tehdä onnittelukortin sekä äitikorun tuoreelle äidille. Tai kun pyyntö esitettiin, ei vauva ollut vielä syntynyt. Tämän vuoksi sekä kortti että koru ovat neutraalin värisiä, sopisivat siis sekä tyttö- että poikatulokkaalle. Sain aika vapaat kädet, tuota lintupaperia toivottiin (osaako kukaan muuten kertoa mistä ja kenen tuo lintupaperi on? tai mistä sitä saisi lisää? ostin sitä Tampereen messuilta, mutta en kuollaksenikaan muista miltä osastolta), mutta muutoin tein kortin aikalailla sellaiseksi mikä omaa silmää miellyttää.Äitikoru syntyi simppeleistä aineksista. Koska vauva ei ollut vielä syntynyt, ei ollut tiedossa sukupuolta eikä varsinkaan nimeä, ei tästä löydy aiemmissa koruissa nähtyjä tunnusmerkkejä. Käytin vähän massiivisempaa hopearengasta ja isoa vuorikristallihelmeä. Käsitin, että kyseessä on ensimmäinen vauva, mielestäni tämä ei muuta symboliikkaa tarvitsekaan. Laitoin riipuksen paksuun mustaan nauhaan sillä tämä on niin massiivinen, että nauha käy siihen paremmin kuin hento ketju. Jos siihen haluaa ketjun, sekin saa olla jo vähän paksumpi.

Toivottavasti nämä äitikorut eivät kyllästytä teitä? Onhan ne aika samanlaisia, mutta kuitenkin erilaisia. Siksi tykkäisin ne esitellä täällä blogissa.

12 kommenttia:

 1. ei kyllästytä ei! ne ovat kauniita, ihania! <3

  VastaaPoista
 2. Juu ei todellakaan kyllästytä. Lisää vaan!! Kovin ovat kauniita!

  VastaaPoista
 3. Lintupaperi on Basic Greyn Lime Rickey sarjaa, Howdy Doody nimeltään. Sitä näyttäisi ainakin olevan Finnstamper nettikaupassa (tuotteet-paperitavara-sivu2)

  VastaaPoista
 4. Ei tietenkään kyllästytä! Kaikki esille vaan!

  Minua kiinnostaisi tietää, mistä saa noita kirjainhelmiä mitä nuissa muissa koruissa näkyy?

  VastaaPoista
 5. sade: kiitos kiitos :D sitten niitä saattanee tulla vielä tulevaisuudessakin blogiin.. :D

  noora: kiitos paljon :D

  Sini: oi, kiitos sinulle. olen yrittänyt selailla kaikkia nettikauppoja läpi, mutta kun ei ole ollut hajuakaan valmistajasta, niin hankalaahan se on ollut.. nyt pitänee tehdä tilaus asap :D

  Susanna: kiitos myös sinulle :) nuo kirjainhelmet ovat balin hopeisia helmiä. edullisimmin niitä on mahdollista saada tilaamalla ulkomailta www.bali-handmade.com. jos tykkää tilata mieluummin kotimaasta, niin niitä löytyy kyllä useammastakin helmikaupasta, esimerkiksi helmiq:sta :)

  VastaaPoista
 6. Todella ihana kortti ja koru!
  Lisää vaan näitä :D

  VastaaPoista
 7. Huiman ihana kortti ja todella kaunis koru!!! ...samaa mieltä kuin Katjuskakin, lissää vaan.. =)

  VastaaPoista
 8. Jälleen ihana koru! Ehdottomasti lisää! =)

  VastaaPoista
 9. isot kiitokset teille SannaS ja Riikka :D

  VastaaPoista
 10. Oih,tuota paperia minäkin haluan!
  Ihanan kortin olet tehnyt ja korukin on kaunis:)

  VastaaPoista