Sivut

maanantai 1. maaliskuuta 2010

turkoosit kuplatKatsoin taas Mamma Mian ja elokuvan ihanan kesäiset maisemat sekä turkoosin sininen vesi toivat mieleen nämä ihastuttavat lamppulasihelmet. Olen hillonnut niitä varastossa varmaan jo pari vuotta, mutta nyt nämä ihanuudet pääsivät käyttöön. Käyttöönotossa vain oli hieman ongelmia. Ensin hahmottelin helmistä rannekorua. Helmiä omistin vain seitsemän kappaletta, joten ne eivät aivan riittäneet ranteen ympärille. Siksi lisäsin väleihin nuo balin hopeiset renkulat. Ideana ihan kiva, mutta ranteessa ei sitten näyttänytkään yhtään niin mukavalle kun renkaat jäivät ilmaan.Ei tullut siis helmistä rannekorua, tuli kaulakoru. Lukko sai lähteä ja tilalle tuli hopeaketjua. Tykkään tämän tyylisistä kaulakoruista, joissa on osittain ketjua ja puolet helmiä. Ovat keveämmän oloisia kuin pelkistä helmistä tehdyt. Nyt on vielä harkinnassa ottaisinko sittenkin tuolta välistä nuo renkaat pois. Tämäkin malli siis varmasti muuttuu vielä.

Ps. Eipä muuttunut ei, tämä kaunokainen matkasi jo uuteen kotiin.

22 kommenttia:

 1. Kaunis!
  kävin katsomassa mamma mian leffateatterissa silloin kun se tuli. Ihana leffa! pitäis ostaa itelle <3

  VastaaPoista
 2. Ihana! Minä tykkään kyllä renkaista, saavat korun näyttämään keveältä ja ilmavalta:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kaulakoru (toki rannekorunakin, mutta kun ei toimi, niin ei toimi). Minä kyllä jättäisin renkaat väliin, sillä ne tekevät korusta entistä keveämmän ja keväisen ilmavan.

  Elokuva oli kyllä ihanan pirtsakka.

  VastaaPoista
 4. sade: kiitos paljon :) itsekin katselen Mamma Mian aika säännöllisin väliajoin. se on vaan niin hyvin mielen elokuva.

  Anis: kiitos <3

  Serayna: kiitos. totta puhut, renkaat tekevät korun keveämmäksi. ehkä se saa olla tuollaisenaan.. ;)

  Katri: kiitos myös sinulle :) se on kyllä harmittavaa, kun idea jota on pisimpään miettinyt floppaakin sitten alkuunsa. pelkistä turkooseista helmistä tehtynä rannekoru olisi ollut varsin ihana, muttakun niitä nyt ei ollut kuin tuo määrä. mitä tästä opimme, aina pitäisi ostaa varastot täyteen ;) Taitavat renkaat jäädä...

  VastaaPoista
 5. Mamma miassa on todella ihanat maisemat! =) Ja ihanan korun olet taas tehnyt! Todella kaunis! =)

  VastaaPoista
 6. Kaunis koru ja kauniit helmet. Niin tutttua toi ei aina käy niin kuin suunnitellaan :)

  VastaaPoista
 7. Riikka: todellakin, maisemia katsellessa tekisi heti mieli pulikoimaan mereen :) kiitos paljon.

  Amalia: kiitos. nämä helmet ovat kuin karkkeja. parempi varmaan joskus ettei suunnittelisi liian pitkälle... ;)

  VastaaPoista
 8. Aivan mielettömän kauniin väriset helmet!!
  Tykkään myös tuosta kaulakorumallista, jossa loppuosa on ketjua, sellaista on mukava pitää paitiksienkin kanssa. Ja isot välilenkit antaa korulle keveämmän ilmeen.

  VastaaPoista
 9. Ihana koru, Anna! Kaunis väri helmissä ja ihana keveys. Anna vaan jäädä sellaiseksi kuin nyt on, aivan loistavan kauniiksi! : )

  VastaaPoista
 10. Todella raikas väri, hienot!!!

  VastaaPoista
 11. Mamma Miasta en sano mitään (juuen nukahtanu kesken kaiken...), mutta tuo koru on ihana! Jotenkin kesäinen.

  VastaaPoista
 12. Mags: kiitos, olen niin samaa mieltä kanssasi tuosta helmien väristä ;)

  Leonida: kiitos <3 kyllä se tuollaiseksi taitaa jäädä, niin paljon on kehuja irrottanut..

  Tanja: kiitos paljon :)

  Marjo: ei kaikkien tarvikkaan tykätä samoista elokuvista. pääasia että korusta tykkäät ;) vitsi vitsi, mutta kiitos myös sinulle paljon. kesää tässä jo odotellaankin..

  VastaaPoista
 13. Tosi kaunis koru ja helmien väri on tosi hieno! Minä myös antaisin tuon korun olla tuollaisena, nuo renkaat tosiaan keventävät korun olemusta.

  VastaaPoista
 14. Kiitos paljon PaulaL :) kyllä tuo koru on nyt tuonlaiseksi muotoutunut kun sitä on jonkun aikaa katsellut.

  VastaaPoista
 15. Löysin tänne googlettamalla sytykeruusut... ja linkkasin sen blogiini, toivon, että sinulle sopii?!

  VastaaPoista
 16. Päivikki: tottakai sopii :D tervetuloa uudelleenkin kurkkimaan.

  VastaaPoista
 17. Oi miten upeita helmiä ja niistä syntyi upea kaulakoru! Minä myös kannatan renkaiden paikoilleen jättämistä, näyttää todella hyvälle!

  Oon monta kertaa meinannu kattoa ton Mamma Mian, kun se tulee noilta leffakanavilta. Aina vain jäänyt väliin. Jos se vielä sieltä tulee, täytyy ilmeisesti skarpata kun sitä noin kehutte :)

  VastaaPoista
 18. Nämä kolahtivat. Ihan mielettömän upeita koruja olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
 19. Heluna: kiitos. kyllä ne renkaat sinne jäivät, tämä koru taidettiin jo viedä käsistä... katso ihmeessa Mamma Mia jos vaan mahdollisuus tulee eteen. aivan mahtava hyvänolon elokuva :)

  Akvamarin: kiitos paljon ihanista sanoista :D

  VastaaPoista
 20. Kauniilta korut näyttävät, samaan aikaan kevyiltä ja täyteläisiltä. Tämän kuun lopussahan on Helmimessut Lahdessa, pohdin että tekisinkö retken sinne vaikka tällä hetkellä olenkin hurahtanut enemmän kortti-askarteluun.

  VastaaPoista
 21. kiitos TW :) itse olen suuntaamassa nokan kohti helmimessuja, vaikka kortit ovat tällähetkellä vieneet sydämeni. jos vaan mahdollista, niin piipahda paikanpäällä, viimevuonna messut olivat ainakin varsin mainiot. täytyy varmaan ruveta miettimään voisiko noita helmiä mahdollisesti käyttää myös kortteilussa..

  VastaaPoista