Sivut

tiistai 13. heinäkuuta 2010

söpöläinenTällainen äitikoru lähti maailmalle viime viikolla. Tällä kertaa koruun tuli kahden lapsen nimikirjamet, joita molempia kuvastamaan syntymäkuukausien helmet. Sattumalta samat helmet kuvastavat myös lasten silmien väriä. Isommalle siskolle isompi ja pikkusiskolle pienempi.Mielestäni viisi helmeä asettui kaulakoruun vielä varsin kauniisti. Jos lapsia alkaa olla enemmän, pitänee ehkä kehitellä jo vähän muita ratkaisuja. Itseasiassa minulla on jo parikin (omasta mielestä) hyvää ideaa siihen olemassa... Katsotaan jos joskus voin vielä niitä täällä esitellä.

11 kommenttia:

 1. On ihana!

  Munkin on varmaan pakko kohta saada ;)

  VastaaPoista
 2. PaaPii: kiitos. kun laitan vielä muutaman esille, niin etköhän sorru... hih ;)

  Miia: kiitos paljon :D

  VastaaPoista
 3. Aivan i-ha-na!
  Mistä olet hakkinut noita kirjainhelmiä? ovat aivan super-söpöjä :)

  VastaaPoista
 4. Katjuska: kii-tooos :D

  kirjainhelmet ovat balin hopeisia helmiä. edukkaimmin niitä saa, jos on mahdollista tilata ulkomailta, eli täältä: http://www.bali-handmade.com/ . myös kotimaisista helmikaupoista niitä saa, esimerkiksi helmiq:sta ja omakorusta. muistaakseni thuja designin nettikaupassa olen nähnyt samantyylisiä, mutta hieman erilaisia kirjainhelmiä. myös hopeoituja kirjainhelmikuutioita on, mutta niiden myyntipaikkoja en muista.

  Riikka: kiitos :D

  VastaaPoista
 5. Söpöläinen tosiaan :) ja kaunis idea.

  VastaaPoista
 6. Kiitos linkeistä :)
  Täytyykin oikein ajan kanssa surffata, kun oli aikas paljon valikoimaa :)

  VastaaPoista
 7. Voi, ihana taas. mietinkin tässä että paljonko pidät hintaa tälläisella kahden nimen korulla? niin jatkosta ajattelin kun tiedän kolmannen lapsen tulevan olisi kätevää että voisi vaikka itse lisätä jatkossa lisäosasia, onnistuisko sellainen?

  VastaaPoista
 8. Tanja: kiitos paljon :D

  Katjuska: ole hyvä. linkkejä tuli vähän enemmän, ja kaikki kaupat taitavat olla niitä joissa valikoima on valtava... hups :D

  Villainen: iso kiitos :D pistin sulle sähköpostia noista useamman lapsen vaihtoehdoista ja muusta ;)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis toteutus taas! Koru on kerrassaan hieno idea! Ja tosiaan, jos on useampi lapsi, niin ruuhkaa tulee, mutta uskon, että sulla on hyviä ideoita jatkokehittelyyn. Jään odottamaan : )!

  VastaaPoista